SPAR 10%

Detaljer om garnet

Kategori Shop Amok
Brand Hobbii
Indhold 100% økologisk uld
Vægt 50 g
Længde 230 m
Anbefalede pinde Strikkepinde 3 mm / Hæklenål 2,5-3,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 28 m x 39 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Håndvask med uldvaskemiddel / Undgå skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiinatureorganicwool

Hobbii

Nature (Økologisk uld)

Super Fine100% Økologisk Uld

Vælg farve:

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Nature er nemt at strikke i, hvad enten du vælger at strikke med enkelt eller dobbelt tråd. Maskerne lægger sig jævnt og efter vask folder garnet sig smukt ud og bliver endnu blødere. Lægger du garnet dobbelt, kan du strikke den op på pind 4-5 mm og du kan ramme en strikkefasthed på ca. 17-20 m på 10 cm. Prøv dig frem og bland eksempelvis to nuancer tæt på hinanden for en flot melering.

Nature har en løbelængde på hele 230 meter pr. 50g. Derfor kommer du meget langt med få nøgler, og dit færdige arbejde bliver dejlig let. Det tynde uldgarn gør sig desuden rigtig godt sammen med fx en Kid Silk, som kan tilføje et fluffy skær og lidt ekstra luksus. 

Trøjer, cardigans, jakker i dobbelt tråd, tæpper og accessories, alt du kan tænke dig at strikke eller hækle i ren uld. Nature kan desuden også filtes, hvis dette ønskes.

Nature er selvfølgelig GOTS certificeret (Nr. 2017-057) og er dermed din garanti for, at garnet er produceret med omtanke og respekt for miljøet - helt uden brug af kemiske pesticider og kunstgødning mm. 

Om GOTS:
GOTS certificering er en internationalt anerkendt standard, som benyttes for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion af økologiske tekstiler. Det betyder meget høje krav til alle led i forsyningskæden, lige fra råvarerne høstes, til du har det færdige produkt på pindene. Du kan læse mere om GOTS certificeringen her: https://www.eco-branding.dk/miljoemaerkning/gots.aspx

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (30)

Denise Paludan

Ualmindeligt blødt og kradsefrit 100 % ren uld.... Jeg er vild med det og mit barnbarn som kan mærke det mindste kradsefiber sad simpelthen med bar numse på mit strikketøj i lang tid uden antydning af klage.... Det er tyndt og fint og rækker langt.... Absolut anbefalingsværdigt til folk der helst strikker med naturmaterialer


Britta Mikkelsen

Har lige fået det ind af døren, og måtte bare lige prøve de gængse masker i garnet. Det er blødt, lækkert at arbejde i, og jeg glæder mig til at lave den bluse jeg har tænkt mig at lave i det. Rigtig lækkert.


Tina Vium

Simpelthen bare lækkert og blødt garn, og så er farverne super fine. Håber meget at der kommer en erstatning der ligner denne kvalitet, når den desværre udgår


Charlotte Kristensen

Sikke et lækkert garn. Det er super skønt at arbejde med.
Og så er det GOTS certificeret, - det bliver faktisk ikke bedre både for mig og for miljøet.


Pia olsen

Super blødt , nemt at arbejde med. Hæklede poncho til mit barnebarn, og blev nødt til at hækle en til mig selv også


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Shop Amok
Brand Hobbii
Indhold 100% økologisk uld
Vægt 50 g
Længde 230 m
Anbefalede pinde Strikkepinde 3 mm / Hæklenål 2,5-3,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 28 m x 39 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Håndvask med uldvaskemiddel / Undgå skyllemiddel / Tørres fladt
Hashtag #hobbiinatureorganicwool

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv