Hobbii

Strikkepude Basic - Medium

Vores oprindelige strikkepude blev taget så godt imod at vi har udvidet vores sortiment med denne forbedret version samt en Deluxe version (linket til Deluxe versionen kan du finde højere op på siden over denne tekst).

Puden her har en fantastisk pasform og er den helt rette blanding af blød og fast. Der er mange anvendelsesmuligheder: Den støtter din ømme ryg, fungerer som armstøtte, hvis du lægger den omvendt på dit skød, eller som hovedpude til når du har brug for en lille morfar.

Puden er fyldt med polyesterfibre, som tilpasser sig perfekt til din krop.

Nogle af os her på kontoret bruger puden også i løbet af arbejdsdagen, når ryggen er blevet lidt øm og har brug for noget støtte. Det er sandelig den perfekte pude til både strik, men også resten af hverdagen, når kroppen har brug for en hjælpende hånd.

Få en bedre kropsholdning med vores strikkepude, mens du strikker, hækler, broderer eller bare læser en bog. 

Strikkepuden kommer både i en basic version, som er fyldt med polyesterfyld, og en deluxe version, som er fyldt med naturmaterialet kapok.
9 replies.

Puderne bliver produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor der bliver sat stor vægt på produkternes kvalitet samt gode arbejdsforhold for de ansatte.

Materiale:
Betræk: 70% bomuld, 30% polyester
Fyld: Polyester

Dimensioner: ca. 51 x 18 cm

Det anbefales at tørre pletter af med en klud med varm vand og mild sæbe.

Jytte

Denne pude er fantastisk!!! Må indrømme at den bliver brugt til RYGPUDE og strikkepude på en gang. p.gr.a.en rygskade er det vanskeligt at finde den støtte til ryggen der er behov for, men DENNE PUDE virker og albuerne hviler på puden når der strikkes. henholdsvis til højre/venstre side på skift. Så MANGE TAK til opfinderen og forhandleren herfra. vh Jytte (brugt den i mange måneder hver dag også når der ikke strikkes og den bliver ikke flad som mange andre puder) :-))


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv