❗️ FRI FRAGT på alle ordrer❗️   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 62%

Go Handmade

Sikkerhedsøjne - 6 mm

20 par

Spar 7 kr. 52 kr. 59 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Brand:
  Go Handmade
 • Antal:
  20 par
 • Materiale:
  Polystyren (PS) (stopperen på bagsiden er Polyethylen (PE))
 • Størrelse:
  6 mm
 • Certifikat:
  EN71-3
 • Sikkerhedsguide:
  Find linket til sikkerhedsguiden i teksten

Sikkerhedsøjne - også kaldet amigurumi øjne - til dine hjemmelavede bamser og figurer. Sikkerhedsøjne kan bruges til strikkede -, hæklede - eller syede projekter, og du finder dem i mange forskellige størrelser her hos Hobbii.

Alle pakker med sikkerhedsøjne indeholder bagstoppere i plast, som du skal bruge, når du monterer øjnene. MEN du bør altid følge vores udførlige guide til sikker montering! Du finder videoguides her på siden, der grundigt gennemgår de nødvendige monteringskrav, der sikrer, at dine hjemmelavede garnprojekter, henvendt til børn fra 0-3 år, opfylder samme krav til trækstyrke som færdigkøbt legetøj!

Sikkerhedskrav som du bør gennemlæse før du monterer dine sikkerhedsøjne:

- Kontroller før montering, at alle dele af øjet er intakte og uden skader.

- Smelt bagstykket, når øjet er monteret. Det er enkelt og tager kun et øjeblik. Denne metode sikrer, at bagstopperen ikke kan løsne sig. En metode, der ofte også bruges på færdigkøbt legetøj.

- Din strikke- eller hæklefasthed, samt typen af garn, er afgørende for, hvor sikkert øjet monteres. Derfor skal du, når det færdige projekt er henvendt til de 0-3 årige, sikre din montering ved at sy et gitter under bagstopperen, samt monteres en hæklet kappe omkring øjets bagside. Se billeder og videoguide.

- Husk altid at tjekke det færdige arbejde for at sikre, at alle dele er monteret solidt, stærkt og sikkert.

- Lav regelmæssig kontrol! Vær opmærksom på, at alle produkter slides over tid. Tjek derfor med jævne mellemrum, at øjnene stadig er intakte. Som skaber af hjemmelavede projekter til børn fra 0-3 år, følger der et stort ansvar med dit håndarbejde.

Vi anbefaler at du sætter dig grundigt ind i disse anvisninger. Du finder hele Go Handmade's udførlige guide til sikker håndtering og montering af DIY garnprojekter lige her.

Psst.. Er du i tvivl om sikkerheden er i orden, overvej da at brodere øjnene på. Det er en sikker og flot løsning, som vi også har en videoguide på her på siden.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (52)

Carina

Fine øjne, som fuldender udtrykket i den hæklede bamse ved at give en dybde i øjnene.
Jeg synes str 6, er en god størrelse til de fleste opskrifter.
Øjnene fra Go Handmade er lette at lukke og virker holdbare I lukningen


Jane

super sikkerhedsøjne til bamser. Jeg bruger dem både til bomuldsgarn og chenille. Er dog omhyggelig med at hækle stramt, der hvor øjnene skal sidde, så maskerne hjælper med at holde dem fast.


Pia

Når først man har prøvet disse sikkerhedsøjne, så er det tydeligt, hvor meget mere professionelle produktet bliver! De hæklede.figurer bliver meget bedre ❤️🧶


Fanny

Utrolig nemme at bruge, det eneste vil være at der kunne være en lille brugervejledning, men meget nem at finde ud af selv, passer virkelig godt til en lille bamse


Lone

Uundværlige til alle små figurer, man kan jo selv lave øjne med sort garn - men disse øjne giver figuren den sidste prik over i’et 🤗🤗


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv