Krea Deluxe

Slikkepinde Kit - Mint - Krea Deluxe Hæklekit

270 kr  270 kr

Hæklekitsne fra Krea Deluxe gør det nemt for dig at skabe dine egne desserter og tilbehør. De mange søde, sjove og finurlige desserter er ikke bare indbydende at se på - man bliver nærmest helt lækkersulten af at hækle dem!

I dette fine hæklekit får du alt, hvad du skal bruge for at hækle 7 søde slikkepinde. De bliver hæklet i 100% økologisk bomuld af høj kvalitet, der er en sand fornøjelse at arbejde med. Sværhedsgraden er kategoriseret som let, hvis du kan hækle og følge en simpel hækleopskrift.

Kittet kommer i en fin emballage, der kan bruges som gavepose, hvis de færdiglavede slikkepinde skal gives væk som gave.

Med i hæklekittet får du:
- 100% økologisk bomuld i 7 farver
- Fyldevat
- Synål
- 7 Rundstokke
- Hækleopskrift på dansk

Med hæklekittet følger også en fin slikkepindeholder af træ, der er produceret på Erhvervsskolen Vestjylland. Ved at købe dette kit støtter du samtidig mennesker med behov for uddannelse og beskæftigelse under særlige vilkår. Træet er malet med Svanemærket og EU Ecolabel maling, som tager hensyn til både mennesker og miljø.

I hæklekittet er der materialer til 7 slikkepinde. Vi anbefaler, at du anvender hæklenål 3,00 mm. Det færdige produkt er ikke egnet til børn på 3 år og under.

Hæklekittet fås også i pudder og multifarvet.

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv