addi

Sock Wonder

Vælg Bredde

Denne skønne, lille rundpind fra tyske addi gør det nu nemmere at strikke sokker, ærmer, vanter og babytøj. Addi Sock Wonder er en asymmetrisk rundpind, hvilket gør det nemmere at komme omkring arbejdet, når du nørkler med de små projekter med en lille omkreds. Pindene har nemlig forskellige længder; den lange pind er 70 mm og den korte pind er 45 mm. Man bruger dem sådan, at man strikker med den lange pind i højre hånd, mens man holder den korte pind i venstre. Er man venstrehåndet er det naturligvis omvendt. Med disse pinde får du mulighed for at strikke en hel sok, uden at skifte pind undervejs. Kablet er det samme som addis andre rundpinde, glat og let, men det er kun 25 cm langt. Og når nu det hele er lavet så lækkert, at selv overgangen fra pind til kabel er helt glat, ja så får man bare lyst til at bruge rundpinden gang på gang.

Du kan også vælge denne rundpind i en "LACE" udgave, hvis du ønsker en mere spids pind til lidt mere komplicerede projekter med finere garner. Du skal bare klikke her.

addi har deres hovedsæde i Tyskland og deres produkter er ligeledes produceret i Tyskland. Med addis redskaber er du garanteret kvalitet med en lang holdbarhed! Pindene er nikkelfri og kan sagtens bruges af allergikere.

Materiale: Nikkelfri messing
Længde på kabel: 25 cm
Længde på pinde: 45 mm og 70 mm
Tykkelse på pinde: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 mm


Camilla

Jeg er glad for denne rundpind til når jeg strikker strømper. Det er lidt stramt i starten når man strikker de første runder, men derefter er det bare rundt og rundt. Kan anbefales til dem der gerne vil strikke strømper på en 25cm rundpind.
(Vær dog obs på at pindene har forskellige længder hvilket kan kræve noget tilvænning hvis man strikker hælkappe da man strikker vrang med en kortere pind)


Tine

Fint "værktøj" Det er herligt at strikke ærmer til børnebluse på denne rundpind,, frem for at strikke på fire pinde.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv