Find rigtig gode priser lige her!   🥰 HYGGE-UDSALG🥰   Spar op til 67%

Hobbii

Starlight Soft

Medium 86% Akryl, 14% Reflekterende Tråd

Spar 37 kr. 18 kr. 55 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Sommer-besparelser
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  86% akryl, 14% reflekterende tråd
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  64 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 - 6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Tåler maskinvask på max 40°C. / Tørres fladt. / Må ikke tørretumles.
 • Hashtag:
  #hobbiistarlightsoft

Starlight Soft er en blød og dejlig akrylversion af vores megapopulære Starlight. Den har samme type reflekterende tråd, som er tvundet med ind i garnet, og den kan ikke mærkes i det færdige projekt. Tråden ses næsten ikke i garnet, men rammes den af lys, vil det give en reflekterende effekt. Det er en virkelig sjov og funktionel detalje ved garnet, som især er et hit i de mørke måneder.

Starlight Soft er nemt at arbejde med og på pind 5 kan det hurtigt forvandles til huer, vanter, tørklæder, m.m. Det er blødt og behageligt mod huden og intet kradser. Kan også tåles, hvis du er allergisk overfor uld!

Vær dog venligst opmærksom på, at Starlight garnerne ikke er sikkerhedsgodkendt til brug i trafikken. Selv hvis du skulle få lyst til at dig strikke en heldragt i garnet, vil den i bedste fald kun supplere - Starlight vil aldrig kunne erstatte en refleksbrik eller refleksvest. Så pas på dig selv i trafikken og sørg for at være synlig med CE-godkendte refleksmaterialer. 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (19)

Amanda

Lækkert garn til bl.a. huer og halstørklæder, som lever op til forventningerne. Findes i flotte farver og er smart med den reflekterende tråd, når man går tur om aftenen når det er mørkt. Kradser ikke på huden.


Marlene

Har strikket en beanie hue og “ ankelbånd” til min nevø. Super lækker, og den vakte megen glæde. Huen bliver brugt både til dagligt og begge til løbeturene. Reflekserne er virkelig gode i garnet.


Tina

Helt perfekt til at strikke alt muligt i. Jeg har lavet en lille trøje til en hund og hue til et barn. Begge kan nu ses i mørke, når der kommer en bil. Og så er det blødt og lækkert at have på.


Vivi

Virkelig lækkert garn. Det er skønt at strikke med, og god kvalitet. Min søn elsker sin nye hue, der er varm og dejlig blød. Han har allerede bestilt en mere i en anden farve.


Malene

Lavede et pandebånd til min onkel så han kunne cykle og blive set om vinteren, han blev så glad.
Nu vil jeg hækle en hue til ham.
Det er dejligt garn og nemt at hækle med.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv