SPAR 69%

Hæklenålesæt med lys - The Crochet Lite

text_you_save

649 kr  Fra 199 kr

Hæklenåle med lys! En genial opfindelse til dig, der elsker at hækle :-)

Hæklenålesættet indeholder 9 hæklenåle med lys i de mest populære størrelser (2,50-6,50 mm). Gør det til en leg at hækle foran tv'et, i bilen, på terrassen eller andre steder med dårlig belysning. Hæklenålene er ligeledes rigtig gode hvis du arbejder med mørkt garn. 

Hæklenålene har i mange år været ekstremt populære i USA og du har nu mulighederne for selv at prøve disse fantastiske hæklenåle.

Se video med hæklenålene her.

Der medfølger batterier til hæklenålene.

Sættet indeholder:
2,50mm - Gul
3,00mm - Orange
3,50mm - Lys Rød
4,00mm - Pink
4,50mm - Lilla
5,00mm - Blå
5,50mm - Turkis
6,00mm - Grøn
6,50mm - Lysegrøn

Hæklenålene er 15,5 cm lange (inkl. krog) og lavet af plastik.

Fås også enkeltvis. Se mere her. 
Ekstra batterier kan købes lige her.

Kathrin Møller

Utrolig lækre nåle som ligger godt i hånden. Kan godt virke lidt kina agtig når man ser forarbejdningen af skaftet, men det glemmer man alt om når man kommer igang at hækle. Egner sig utrolig godt når der skal hækles med bomuldsgarn eller acrylgarn (eks. Mayflower ). Føler ihvertfald jeg bliver hurtigere færdig med projekterne.


Trine Kirkeby

Det er rigtig gode hæklenåle, og det fungere fantastisk med lys i nålen når jg hækler i mørk garn om aftenen. Jeg var lidt skeptisk i forhold til, om plastikspidsen ville holde, det gør den og den er endda nem at arbejde med. generelt er det et rigtig godt produkt.


Kamilla

Det virker godt med lyset, da jeg nu altid kan se gadenet og hvad jeg laver. Håndtaget er noget større, men fungere godt for mig. Lyset kan også bruges til at lyse i en bog med opskrift. Man kan godt hækle uden at lys end fra hæklenålen. Kan varmt anbefales.


Marianne

De ligger godt i hånden. Og er nemme og hækle med og så lyser de så dejligt op, når man hækler i mørkt garn eller sent om aftnen. Det er nok de bedste hæklenåle jeg har. De er gode til både acrylgarn og bomuldsgarn.


Nikolaj Jensen

De er rigtig gode lyder det ihvertfald fra min mors side hun er helt vild med dem og de er blevet brugt hver dag. Og rigtig god service fra jeres side af og rigtig hurtig levering


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv