SPAR 13%

Hobbii

Adventskalender til Strikkere

Vi her hos Hobbii knuselsker juletiden. Vi elsker hyggen, der følger med adventstiden, duften af småkager i ovnen, julepynt, der bliver fordelt i hele huset, ilden i pejsen og ikke mindst stunderne med garnet i hænderne. 

Men at vente på jul kan også være lidt svært, for aldrig føles 24 dage så lange som i december måned (endda 25 dage i nogle lande). Derfor vil vi hjælpe dig lidt igennem den lange og hyggelige juletid. Vi har lavet en adventskalender til dig, der elsker strik, overraskelser og selvfølgelig jul!

Adventskalenderen består af fire pakker. Hver søndag i advent kan du åbne én af pakkerne. Hver pakke er pakket til renden med lækkert blandet garn og tilbehør, samt et link til en helt ny opskrift, hvis du har brug for inspiration til hvad du kan lave af garnet i pakken. Og så har julemanden på vores lager også tilføjet nogle ekstra overraskelser, hvis jeg kender ham ret.

Hele kalenderen har en værdi på over DKK 1100, så den er pakket til renden med lækre ting. 

Adventskalenderen er også den perfekte tidlige julegave til en der står dig nær og som du ved elsker at strikke.

Vi håber, denne adventskalender kan bidrage til at din december bliver endnu hyggeligere. Rigtig god julehygge!

Deltag i #hobbiiadvent konkurrencen
Del et billede af, at du har modtaget adventskalenderen på Facebook eller Instagram med #hobbiiadvent og deltag i konkurrencen om 10 nøgler Soft Alpaca i valgfri farver. Vi finder tre heldige vindere i slutningen af december. Vinderne får direkte besked på den platform, de har delt billedet på. Når du deltager i konkurrencen bekræfter du samtidig, at du har ophavsret til billedet, og at du giver Hobbii brugsret til at anvende billedet til markedsføring på egne og eksterne websites herunder sociale medier.

OBS: Hvis du bestiller adventskalenderen sammen med andre produkter, bliver resten af ordren sendt i en separat pakke. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra fragt for denne pakke. God jul!

Vær venligst opmærksom på at adventskalenderen ikke egner sig til personer med en uldlallergi. 

Charlotte

Jeg tilstår, jeg smug kiggede i første kasse. Jeg havde brug for at se om jeg havde behov for at lave indkøb ud over indholdet eller om det hele er der. Men det ser ud som om at man kun behøver strikkepinde i forskellige størrelser.
Og jeg glæder mig til på søndag hvor jeg med god samvittighed kan pakke den rigtigt op og gå i gang, det ser vildt lækkert ud.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv