Populære tilbud lige nu!   ✨ JULE-UDSALG ✨   Spar op til 54%

Friends

Friends Cotton 8/4

Super Fine 100% Bomuld

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2022
 • Brand:
  Friends
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  160 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 26 m x 36 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3 - 3,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 26 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifriendscotton8/4

Vi kan slet ikke få nok af vores fantastiske Friends Cotton 8/4.

Bomuld er en skøn, solid, slidstærk, åndbar, absorberende, let og naturlig fiber. Friends Cotton 8/4 har intet mindre end alle disse egenskaber og er spundet sammen af 4 tråde.

Alle farverne er nøje udvalgt for at skabe en komplet skala, der dækker alt fra livlige farver og pasteller til de mørkere nuancer.

Hele serien har vores “easy start” mærkat som gør det meget nemmere at finde starten på dit nøgle.

Denne fiber er også nem at vedligeholde, hvilket gør Friends Cotton 8/4 så alsidig, at du kan lave hvad som helst med det. Brug for inspiration? Vi anbefaler karklude, grydelapper, tasker og tæpper til dit hjem. Det er også perfekt til alt slags tøj, både til babyer, børn og voksne. Og lad os ikke glemme bamser, amigurumier og andre søde dyrevenner. Bomuld giver flot definerede masker og ser utrolig flot ud i masker med meget struktur. 

Er du ikke også allerede forelsket i Friends Cotton 8/4?

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Vores Friends Cotton 8/4 findes også i mininøgler. Se Friends Cotton 8/4 Mini her


Om Friends familien

Farverne på garnerne i Friends familien er bogstaveligt talt venner!

Det betyder, at farvernes numre er ens på tværs af alle Friends garner. Hvis du bestiller den samme farve i to forskellige Friends garntyper, vil de matche. Vær venligst opmærksom på, at der kan være let forskel i nuancerne fra fiber til fiber.

God fornøjelse med at kombinere og matche dem i alle dine projekter.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (418)

Annabella

garnet er meget nemt at arbejde med. Det er blødt, men holder på samme tid godt. Det kan bruges til mange forskellige projekter, da det ikke klør (har selv lavet både dekorationer og tøj). farverne er også meget flotte. farven Plum (62), kan især anbefales, da det er en meget dyb, men rig lilla, der passer sammen med mange forskellige farver. her især, Oatmilk (3), da det to komplimentere hindanden utrolig godt. Prisen er også utrolig god, forhold til både kvalitet og mængde.


Amalie

Jeg er virkelig glad for dette garn, og særligt for det store udvalg af farver, som let kan kombineres med Rainbow Cotton 8/4. Det er dejlig blødt og drejer sig ikke ud når man hækler. Prisen er ligeledes ikke til at klage over, og er også årsagen til at jeg udelukkende køber mit bomuldsgarn hos Hobbii. Jeg bruger primært Friends Cotton til tæpper og bamser. :)


Lærke

Et super lækkert garn at arbejde i. Det føles en smule kraftigere og stærkere end andre tilsvarende garner, hvilket jeg kun ser som et plus når man laver ting som f.eks. karklude. At der er så mange farver at vælge mellem gør mig også glad, da jeg tit føler andre garner ikke lige har den farve, jeg godt kunne tænke mig. Kan varmt anbefales


Ellen

SÅ mange smukke farver! Har lige købt en lækker efterårs brændt orange, som skal bruges til at hækle en mulepose. OG kunne ikke stå for en stak andre farver der går alt fra søde julehæklerier til bogmærker m.m. Jeg kommer helt sikkert til at købe det igen, da farverne er smukke og prisen er perfekt.


Helle

Et skønt bomulds garn, blødt og behageligt at arbejde med, jeg er virkelig overrasket😲
Så jeg skal have fyldt lageret op, her til forår og sommer med nogle af de skønne farver. Dejligt at farve udvalget er så stort👍
Mine bedste anbefalinger til dette garn🧶


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv