Hobbii

Maskemarkører m/lås

25 stk

Spar 25 kr. 25 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

25 stk. maskemarkører i plast der passer på pinde op til 6,5 mm. Maskemarkørerne er gode at bruge når man fx skal markere ind- og udtagninger, mønstre, eller blot markere, hvor omgangen begynder.

Markørerne er med lås, så de kan åbnes og tages af pinden til enhver tid, eller du bruge dem til at sætte fast i maskerne i stedet for på pinden. Spidsen er afrundet så de ikke stikker og de passer både til tyndt og normalt strikkegarn.

Kommer i 4 assorterede farver.

Længde: ca. 2 cm
Materiale: POM
Antal: 25 stk.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (91)

Bin Isaebel Bellis

Super lækre maskemakører som jeg bruger når jeg hækler i spiral for at markere den første maske i en omgang. Jeg bruger dem også til at "tælle" luftmasker, når der skal laves mange, således at jeg ikke løber vild i antallet af luftmasker og skal tælle igen og igen.
Lækker farvevalg så der altid er en farve der skiller sig ud fra det garn jeg sidder med.


Cecilie Aleta

Det geniale med disse maskemarkører er, at de kan åbnes og derfor også sættes i selve masken, hvis der er behov for dette. De kan bruges som progress keepere og markering af indtag på ærmer. De er lette og tynger ikke dit strikketøj, og så kan du skelne ved hjælp af de forskellige farver.


Heidi

Disse små maskemarkører er geniale. Bruger dem i alle mine hækleprojekter som startmarkør, runde- eller afstandsmarkør, og har der ud over altid en hængende i min taske til uforudsete ting feks når holderen på min lynlås går i stykker. Dejligt at man ikke stikker sig på dem.


Kamilla

De forskellig farvede maskemarkører, gør det nemt at overskue de forskellige omgange. Mens hækletøjet ligger stille er de også fantastiske til at holde styr på de løse ender. 😊


Camilla

De er geniale, bruger dem hele tiden når jeg hækler. som start markering. Som tæller når jeg laver lange luftmaske rækker. Som omgangsmarkering når jeg hækler i spiral.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv