SPAR 70%

Turbine

150 Hæklede Firkanter

text_you_save

249 kr  Fra 75 kr

Bestemte firkanter vil altid have en særlig plads i en hæklers hjerte, og i denne bog har hækledesigner Sarah Hazell samlet 150 af sine favoritter – de firkanter, der gennem tiden er blevet klassikere i hæklingens verden.

Hver firkant er markeret med sværhedsgrad, og foruden grundige skriftlige instruktioner hører der et stort diagram med hæklesymboler i farver til hver opskrift. Firkanterne præsenteres tematisk efter deres kendetegn: traditionelle, tekstur, hulmønstre, formskifte, kors, farver, blomster og særlige teknikker.

Som idékatalog er der fem eksempler på færdige projekter, hvor flere firkanter er syet sammen til brugsting som babylegetøj og boligtilbehør.

Sarah Hazell er forfatter og medforfatter til flere bøger om hækling og strik, hvoraf "200 hæklemønstre" er udkommet på Turbine, 2014.

Sideantal: 160 sider
Forfatter: Sarah Hazell
ISBN: 9788740612561
Udgivet: 06-10-2017

Anette Karlskov

Troede en firkant var en firkant ... tog så gruelig fejl - her er firkanter i alle afskygninger - også er det bare med at sæt igang ... hold op hvor er det spændende - kam snart ikke stoppe igen når jeg er kommet igang ..


Nikie-Ea Brinch Mathiasen

Rigtigt god bog, med mange gode opskrifter, lige til at gå til.. ❤


Ulla

Dejlig bog, med mange gode opskrifter og en masse inspiration.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv