Turbine

200 Hæklemønstre

299,95 kr  Fra 299,95 kr

200 hæklemønstre er en overvældende inspirationskilde til både nybegyndere og trænede hæklere. Bogen vil få et langt liv, fordi den med sin imponerende mængde teknikker, hæklemønstre og nye kreative måder at hækle på, rækker udover modesæsonens luner. 200 hæklemønstre er en bog, der skal mange, mange, mange hækleaftener til at blive færdig med.

Om bogen:
200 hæklemønstre er lavet til alle hæklefans, der ønsker at afprøve nye hæklemønstre og nye kreative måder at hækle på. Bogen rummer et væld af mønstre og teknikker. Mønstrene har tydelige trin for trin-fotos, skrevne opskrifter, symboldiagrammer og fotos af færdige hækleprøver. Denne samling mønstre inkluderer hæklingens mest populære teknikker: knopper, ananas og popcorn, fine blonde- og netmønstre, teknisk udfordrende reliefmasker, farverige zigzag- og bølgemønstre samt alle de grundlæggende teknikker. 200 hæklemønstre er både til den erfarne hækler, der søger nye udfordringer, og til nybegynderen, der har behov for en grundig introduktion til, hvordan man holder på hæklenålen, hvordan man skifter garnfarve, og hvordan man hæfter enderne. 

Om forfatteren:
Sarah Hazell, engelsk håndarbejdsguru og skribent. Forfatter til en række populære bøger om strikning og hækling. I hæklemiljøet blandt andet kendt forsin forkærlighed for farver. Beder man hende beskrive sit hæklearbejde med tre ord, vælger hun entusiastisk, organiseret og opslugt.

Forfatter: Sarah Hazell
190 sider - Udgivet i 2015

Karin Kjær

Det er en dejlig opslagsbog , nu kan jeg lave mange forskellige klude og andet sjovt .😃😃


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv