Go Handmade

8 Strikkede Dyr

99 kr  Fra 99 kr

8 strikkede dyr kommer fra danske Go Handmade, og er baseret på dyrene fra deres "Lukas & Friends" kollektion. Bogen er fyldt med fine billeder, der gør det til en sjov og hyggelig beskæftigelse at strikke de søde dyr. 

I bogen møder vi, udover kaninen Lukas, alle hans venner: bamserne Camille, Laura og Andy, de to mus Luis og Mats, katten Simon og kaninen Buddy. 

Det er tydeligt at se, at Hanne Tolberg, der står bag Go Handmade, har lagt masser af tid og kærlighed i denne bog, da alle dyrene er enormt rige på detaljer, og ikke mindst har fået deres egen, unikke personlighed. Derfor egner de sig også både som legetøj til børn, til pynt derhjemme, eller som værtindegave. 

I bogen er der brugt en strikkepind i størrelse 3.0 mm. Garnet er et uldgarn løbelængde 120 meter/50 g. Af garn kan vi anbefale 1 Class fra Mayflower eller Karisma fra Drops.

Bogen henvender sig til nybegyndere såvel som garvede strikkere Forrest i bogen findes der nemlig instrukser omkring strikkefasthed og anbefalet udstyr, samt forklaringer på, hvordan du monterer de forskellige dele. Desuden måler bogen kun 20 x 20 cm, så du ubesværet kan have den med på farten. 

Klik her for at se andre bøger fra Go Handmade.

Forfatter: Go Handmade
48 sider - Udgivet i 2016
Sprog: Dansk

ISBN: 978-87-93492-00-4

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv