SPAR 79%

Turbine

Pixelhækling

text_you_save

229 kr  Fra 49 kr

Med bogen Pixelhækling får du en unik, smuk og finurlig samling af hæklemønstre, der med garanti vil bringe både kreativitet og stil ind i dit hjem. Inspirationen til bogen er hentet fra 8-bitpixels, som i form at hæklede firkanter vil give dit hjem et retro look. 

Projekterne i bogen er præsenteret med enkle instruktioner, der er nemme at følge, og der er fotos af alle færdighæklede mønstre. Alle fotos er glade og farvestrålende og gør det svært ikke at få et smil på læben, når man åbner bogen. 

Gennem hele bogen finder du inspiration til nye projekter. Er det stadig nyt for dig at have hæklenålen i hånden, kan du slå op i kapitlet der omhandler den basale teknik, der er nødvendig for at kunne gennemføre projekterne i bogen. 

Om det er et hæklet sengetæppe med et motiv af en glad sky, en måtte med en ispind eller en pude med moustache - ethvert hjem vil have glæde af denne innovative udgave af hæklemønstre. 

Forfatter: Hannah Meur
128 sider - Udgivet 23. juni 2016

HELLE styrmer

Pixelhækling,er i gang,til søn på snart 30år. Det bliver rigtig sjovt, både alle minderne her imens jeg er i gang, og se han's udtryk, når gaven åbnes, og hans tanker vil gå til den første mobiltelefon. 🤖. Vi vil, takke være denne
Let beskrevet, og masser af kombinations muligheder. Få grinet rigtigt meget og jeg også hæklet en masse. Denne pixelhæklings bog vil jeg få stor glæde af
Tusinde tak fra HELLE (alle os i start 50 år, burde købe denne bog) og diverse andre.


Elena Julia Ammitzdorf

Sød bog med rigtig fine motiver, glæder mig til at komme igang med dem.


Camilla JUhl

Rigtig god bog, nem at forstå opskrifterne og nogle dejlige opskrifter


Nikie-Ea Brinch Mathiasen

Rigtigt god bog, med mange gode opskrifter, lige til at gå til.. ❤


Line

Det er flotte opskriften og det er noget der er nemt så kun godt


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv