Turbine

Smukke Sjaler i Shetlandsk Kniplingsstrik

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Sjaler i shetlandsk kniplingsstrik har længe været indbegrebet af strikket elegance. Selvom sjalerne er utrolig lette og delikate, er de overraskende nemme at strikke. Bogen her indeholder 15 skønne strikkeopskrifter, der byder på alt fra minisjaler til begyndere til et fjerlet bryllupsslæb til de mere øvede strikkere.

I bogen finder du klare instruktioner i alle de teknikker, der anvendes for at strikke sjalerne, hvilket betyder, at du som begynder såvel som garvet strikker vil kunne opnå nogle skønne resultater. Er du en garvet strikker, kan du endda lære, hvordan du bruger grundlæggende mønstre til at skabe dine helt egne designs.

Det centrale teknikafsnit i bogen giver dig den tekniske viden, som du har brug for for at kunne strikke projekterne, herunder specifikke teknikker til brug af tyndt garn og håndteringen af de fine, næsten gennemsigtige stykker.

Designafsnittet hjælper dig med at forstå, hvordan stingene passer sammen, og giver dig den selvtillid det kræver, hvis du ønsker at skifte sting.

Strikkeopskrifterne, som fylder hoveddelen af bogen, er et udvalg af smukke slæb, kapper og sjaler i shetland traditionen - med forslag til alternative sting og brug af stykker.

Smukke sjaler i shetlandsk kniplingsstrik vil hurtigt blive en uundværlig bog i din samling.

Forfatter: Elizabeth Lovich
144 sider - Udgivet 26. september 2016

Julie

Det er en god bog. Der er mange fine billeder og guides til at vise de forskellige teknikker, og så er der nogle vildt flotte opskrifter, som jeg bare MÅ prøve! Det er de fineste, letteste, yndigste ting der kan strikkes. Især én af opskrifterne er helt fantastisk flot, jeg troede slet ikke, sådan noget kunne strikkes, det ligner helt helt tynde kniplinger. SÅ smukt!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv