Hobbii

Hæklepude Deluxe

Vælg Størrelse

Hækler du meget? Har du ofte ømme skulder- eller albueled på grund af det?

Så har vi noget til dig, som kan være med til at aflaste og støtte dine arme og derved dine led. Vores hæklepude er udtænkt og designet af vores hækledesigner, som også står bag Tante Tråd, og som hækler rigtig meget hver dag. Hæklepuden er opstået ud fra et behov for at aflaste ømme arme og skuldre. Armene kan hvile på puden og du kan på den måde få flere glade timer i hæklingens tegn.

Puden er super praktisk. Puden er nemlig fyldt med kapok (det nye vidundermateriale!).

Kapok’en er økologisk, og der er ikke blevet brugt tilsætningsstoffer eller andre kemikalier under forarbejdningen. Kapok består af meget fine hule fibre (faktisk består kapok af 80% luft), hvilke giver en rigtig god isolation og ventilation. Kroppens varme bliver reflekteret på en behagelig måde. Kapokfibrene leder fugt væk fra kroppen ud i rummet, og puden er derfor meget behagelig at sidde med, også i længere perioder.

Skulle materialet i din pude have sat sig lidt efter en periode, så kan du med fordel give inderpuden en tur i tørretumbleren, så er den som ny igen.

Kapoktræet vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove, hvor kapok’en kan høstes år efter år uden at selve træet skal fældes. Ved at bruge produkter lavet af kapok støtter du en mere bæredygtig produktion, samt hjælper med til at bevare regnskoven. Vi er vilde med kapok!

Udover det bliver puden produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor medarbejderne har gode arbejdsvilkår og har haft det i mere end 10 år.

Du kan vælge mellem to forskellige størrelser. De præcise mål kan du finde på billederne.

Pudebetrækket kan tages af og vaskes i maskinen på 40°C, skulle det blive nødvendigt. Pudebetrækket skal helst ikke tørretumbles. Inderpuden er forsynet med en lynlås, så du kan tage alt fyld ud af puden, hvis du engang skulle have brug for at vaske bolstret. Bolstret kan vaskes på samme måde som betrækket (40°C i maskinen), kan dog godt tåle en tur i tørretumbleren. Du kan evt. give bolstret sammen med fyldet en ekstra omgang i tørretumbleren for at fluffe kapok'en lidt op igen.

Du kan også justere hårdheden af puden ved at tage noget af fyldet ud, hvis du foretrækker en blød pude, eller tilføje noget mere fyld, hvis du gerne vil have at puden skal være mere fast (du kan fx bruge fyldet fra vores monteringspude deluxe, som du finder linket til øverst på siden). 

Vi håber, du bliver lige så glad for puden, som vi er.

Psst: Puden kan selvfølgelig også bruges af glade strikkefolk, især når der bliver strikket på rund- eller strømpepinde.

Materiale:
Betræk: 100% GOTS certificeret bomuldsjersey
Fyld: 100% kapok
Mål: Se venligst billederne

Anne

Perfekt til kæklere med dårlige albuer - elsker din


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv