SPAR 17%

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand World of Yarn
Indhold 100% premium HB akryl
Vægt 100 g
Længde 165 m
Anbefalede pinde 5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 23 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 40ºC / Let tørretumling
Hashtag #hobbiimalaga

World of Yarn

Malaga

Medium100% Premium HB Akryl

Vælg farve:

Blødt og lækkert 4-trådet akrylgarn, som er vundet op i et såkaldt pullskein nøgle. Her kan du nemt starte med den inderste tråd og bruge af nøglet indefra. Vi er mange, der glæder os over fordelen ved at garnnøglet ikke triller rundt under sofaen, mens man strikker/hækler. Eller i tasken, for den sags skyld!
Malaga kommer i et væld af farver og den fine akryl har en skøn, let fylde. Tåler du ikke uld, har du her et lækkert og lunt alternativ. Den er nem at have med at gøre, både på pindene og i færdig form, da det kan maskinvaskes.
I Malaga har du et meget alsidigt garn, som kan benyttes til massevis af projekter, fra beklædning og accessories til interiør som tæpper, puder, m.m.

Malaga er en premium akryl, så den er spundet af en ekstra god kvalitet. Det betyder bl.a. at garnet bearbejdes i flere trin, der godt kan minde om bearbejdning af uld. Blandt andet kæmmes akrylen, hvilket gør den mere fyldig og ekstra blød. Derudover har Malaga gennemgået en Hi-Bulk proces, hvor garnet under produktionen dampes og derfor trækker sig lidt sammen. Det resulterer i en mere behagelig, blød fylde. 

Se også Malaga Print, som er en sand farveeksplosion! Der er utallige muligheder for at kombinere Malaga og Malaga Print - de har præcis samme tykkelse og venter bare på at blive sat sammen i et sjovt og flot projekt. Se link til Malaga Print øverst på siden!

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (2)

Katrine

Det er første gang jeg hækler akryl, jeg var blevet forberedt på det kunne være mere besværligt at hækle i med fnulder mm.
Men jeg er fan!
Det er blødt, lækkert at arbejde med, vejer ikke så meget at sidde med, der har ikke været noget fnulder overhoved.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dette garn.


Jeanette Lyngsø

Jeg valgte dette garn til mit aller første strikke projekt, og jeg er godt tilfreds. Det er nemt at finde garnenden i midten, farverne er flotte, og det er blødt og lækkert. Derudover er det rart at strikke med. Klart en anbefaling værdig :-)


else

fem stjerner herfra, dejligt garn til vinter sweather;s lidt tykkere end tivoli garn som jeg ellers bruger. Men har nok lavet lidt om npå det efter at have prøvet malaga, mangler blot at farveskalaen bliver opsumeret så vi kan få alle farver


Gurli

god og arbejde med, bliver rigtigt flot resultat, dejligt cardigans, absolut min farvorit, har strikket to cardigang i Malaga, en med glitter og en bare blå.


Heidi

Fantastisk blødt garn. Dejligt at hækle med og det fnuldrer overhovedet ikke. Perfekt til tørklæder.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand World of Yarn
Indhold 100% premium HB akryl
Vægt 100 g
Længde 165 m
Anbefalede pinde 5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 23 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 40ºC / Let tørretumling
Hashtag #hobbiimalaga

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv