SPAR 21%

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand We Love Yarn
Indhold 100% Akryl
Vægt 400 g.
Længde Ca. 1200 m.
Anbefalede pinde 4 - 4,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 Cm = 19m x 27p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 40º
Hashtag #hobbiimegaball

We Love Yarn

Mega Ball 400g

Light100% Akryl

Vælg farve:

Et blødt og lækkert akrylgarn i MEGA nøgler på hele 400 gram til en MEGA skarp pris! Du får 1200 meter garn i disse nøgler, så du er sikker på ikke at løbe tør til de selv de største projekter. Grundet den lange løbelængde slipper du også for alt for mange endehæftninger.

Der er ikke noget, der kradser i dette garn, som holder sig pænt og holder faconen efter vask. Anvendelsesmulighederne er mange - brug det til tæpper, sweaters, cardigans, halstørklæder og huer som føles lækkert blødt mod huden, eller strik eller hækl et blødt, lunt tæppe. De lange fibre gør at garnet ikke peeler.

MegaBall 400g er super praktisk i brug, da den er ekstra slidstærk og kan maskinvaskes på 40 grader - og den er derfor meget velegnet til børnetøj, eller til strik der bare skal kunne holde til lidt af hvert når det kommer til vask. 

Garnet er produceret på en af verdens dygtigste fabrikker inden for kunstgarn og du er derfor sikker på en ekstra høj kvalitet, hvor der også er taget hensyn til miljøet under produktionen.

Vil du foretrække samme garn i mindre nøgler, så tjek gerne vores Classic Acrylic ud. Det er samme garnkvalitet, blot i nøgler à 50 g.
Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

evelyn

er startet på en bluse i 419 . den bliver skøn ...men for at få en bluse der er lun men ikke varm så er det min erfaring at gå op i pind så jeg strikker den på pind 5 alt efter hvordan man strikker Løst/fast .....den bliver perfekt og blød..........tit hvis man strikker acryl garner på den anbefalet pind (bandarolen) så bliver det mange gangelidt stift -fast-ikke behageligt at ha på men gå et nr op i pind så bliver den spot on ........Evelyn Larsson


ELse wolf

har hæklet puder af garnet, 1 nøgle rækker langt nok til 2 puder. dejligt at hækle af, stor fornøjelse at arbejde med. Håber snart at hobii igen kan tilbyde garnet i flere farver. Der er rift om det ihvertfald fra mig.
else wolf


Irene Kaastrup

Har hæklet med nogle sweatre med MegaBall og er virkelig vild med denne type garn, der er mega løbelængde og garnet er superblødt og holder faconen ved vask. Kan klart anbefale at man bruger dette til varme, bløde sweatre. 😊


Mariann Reinholt

Mega Ball er bare det bedste garn jeg har strikket af. Har strikket to sengetæpper af dette dejlige garn. Store nøgler og på de 9 nøgler der går til hvert tæppe har der KUN været 3 knuder.


Emilie Klüver

Super lækkert garn til en billig pris! Jeg har strikket en fin trøje af dette garn og det er rart at man ikke skal skifte garnnøgle så ofte :-)


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand We Love Yarn
Indhold 100% Akryl
Vægt 400 g.
Længde Ca. 1200 m.
Anbefalede pinde 4 - 4,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 Cm = 19m x 27p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 40º
Hashtag #hobbiimegaball

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv