Hobbii

Nakkelampe Deluxe

Vælg Størrelse

Ny forbedret version med længere batterilevetid.

Denne Nakkelampe Deluxe er den perfekte lampe til dig, der gerne vil kunne strikke og hækle i ordentlig belysning. Lampen kan nemlig sættes fast om nakken således, at du har begge hænder fri. Med Nakkelampe Deluxe, kan der vælges mellem 2 lysstyrker. Det er helt enkelt at skifte. Der kræves blot en let tryk på tænd/sluk knappen, hvilket gentages til den ønskede lysstyrke.

Lampens to ender består af LED-pærer, der kan tændes sammen eller individuelt. De to pærer kan flyttes på og tilpasses uafhængigt af hinanden, så du kan have belysning på flere elementer ad gangen, f.eks. strikketøj og opskrift. 

Nakkelampen fås i to størrelser: 60 cm og 73 cm. Hvis man sidder med sit strikke/hækletøj højt oppe mod hagen skal man vælge den lille på 60 cm og sidder man med det i skødet skal man vælge den store på 73 cm.

Venligst vær opmærksom på at der har sneget sig en lille fejl ind i manualen. Batterierne er IKKE inkluderet i pakken. Du skal bruge to AA-batterier for at kunne tage lampen i brug.

Følg venligst vores vejledning om hvor batterierne skal indsættes (se billede).

Teknisk data
Lumen: 20-25 lm
Kelvin: mellem 6500-7500 kelvin

Lilli

Nu kan jeg igen sidde i stuen med min mand og se tv ...... 😁 har nemlig ikke plads til en standerlampe, så lyset har været et problem , når jeg strikker samtidig med en god film. Nu er det på med denne geniale nakkelampe og vupti, så er der dømt hygge sammen . Hvorfor har jeg ikke fået øje på den før ? Anbefalelses værdig til alle dem , der ikke kan finde ud af at sidde med hænderne i skødet , denne lampe generer ikke og giver heller ikke genskær i tv’et .


Rikke Poulsen

Jeg har overvejet en nakkelampe længe, men så kom den på udsalg, så blev jeg jo nødt til at købe den😊 nu kan jeg så sidde på terrassen og nørkle, den er oveni købet god at læse ved og jeg kan arbejde med mørke garner om aftenen..og oveni, fik jeg super god service, fordi en af de 3 små pærer ikke lyste, en ny lampe blev straks sendt afsted👍👍👍


Ulla henriksen

Jeg arbejder som vågen nattevagt og hygger mig i de rolige stunder med at hækle men har haft svært ved de mørke garn 😣kunne simpelthen ikke se maskerne så jeg indkøbte nakkelampen i 60 cm og vupti . Nu er der igen styr på maskerne og den gir godt lys og rart med den skumgummi på når man bruger den .fantastik godt køb .vikelig godt produkt


Anita Jørgensen

Rigtig god lampe .... jeg sidder med strikketøjet i skødet når jeg strikker både hjemme og i bilen .... så slipper manden også for at være badet i lys .... derfor vigtigt med 73 cm . Jeg bruger den til at læse med ..... når jeg skal kalde katten ind om aftenen .....og så lyser den rigtig godt ..

TAK FOR ET GODT PRODUKT


Anna Laursen

Et rigtig godt indkøb, nu kan jeg igen strikke/hækle i mørkt og sort garn, blev så glad for den at jeg omgående købte een mere, som min svigerdatter skal have i julegave, hun har samme problem med sort garn som jeg, desværre er der en løs forbindelse i den ene lampe, men håber at få en af mine drenge til at ordne det.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv