SPAR 29%

Go Handmade

Assorterede Knapper

text_you_save

49 kr  Fra 35 kr

Vælg farve:

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Assorterede knapper i turkis fra Go Handmade. Knapperne kommer i en gennemsigtig bøtte med skruelåg og er alle af plastik i forskellige, turkisblå nuancer.

Størrelse, form, farve og antal knapper kan variere fra bøtte til bøtte. Fælles for alle bøtter er dog, at de indeholder 100g knapper.

Knapperne vil passe ganske fint til projekter i samme ende af farveskalaen, altså de blå, turkis og grønlige nuancer, men de vil også gøre sig godt som kontrast til projekter i mere neutrale farver, såsom råhvid, grå og naturfarver.

Bøtten måler 5,5x7,5 cm og indeholder 100g knapper.

Se hele udvalget af Go Handmade knapper her.

Liv

Så fine knapper! Jeg købte både en pakke i "pink" og i "brun" og de er simpelthen perfekte til babytøj og øjne på hæklede tøjdyr. Desuden kommer de i en sød lille plastikbøtte, så de er fine at have stående fremme. Jeg er meget tilfreds, og skal helt klart have fat i en pakke "turkis" snart :)


Line Eske

Gjorde stor lykke hos min datter, som er startet på at hækle blandt andet børneting og nisser. Hun synes der er et bredt udvalg af knapper i glassene og det gør det sjovt og nemt at vælge til det enkelte profukt👍🏻


Michele

Skønne knapper som passer perfekt til påsyning af arme og ben på hæklede dyr. Med knapper får jeg mulighed for at gøre disse dele bevægelige på bamserne, hvilket er et hit hos børnene.


Dina Rosenberg

Rigtig fine knapper. Flotte og nemme og arbejde med. Et par stykker af hver slags, men et bredt udvalg af knapper i forskellige størrelser, mønstre og farver indenfor samme nuance. 😊


Camilla

Købte en pakke med assorterede brune knapper og jeg er godt tilfreds både med kvalitet og udseende.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv