Detaljer om garnet

Kategori Januarudsalg
Brand We Love Yarn
Indhold 100% Bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 75 meter
Anbefalede pinde 3,5 - 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 20 m x 24 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 40ºC / Tørres fladt

We Love Yarn

8/8 Bomuldsgarn i poser à 10 nøgler

100% Bomuld

99 kr  Fra 99 kr

Vælg farve:

Skarpt tilbud på 8/8 bomuld!

Denne garnpakke består af 10 nøgler We Love Yarn-bomuld i en god 8/8 tykkelse. Prisen er super skarp og kvaliteten er udmærket; en simpel bomuld til hverdagsbrug, i en lidt lavere kvalitet end vores bestseller Rainbow 8/8.

Anvend garnet i dine kreative projekter som eksempelvis hæklede eller strikkede tæpper, klude, bamser og figurer, grydelapper, gæstehåndklæder og meget mere.

We Love Yarn bomulden har en klassisk 8/8 tykkelse og længde, og kan derfor bruges i dermed lige anvendelig til strikke/hækleprojekter som andre 8/4 bomuldsgarner. I vores fine samling af gratis opskrifter kan du måske finde inspiration til anvendelsesmuligheder.

OBS: Vi arbejder konstant på at levere den bedst mulige kvalitet til prisen og det er en løbende proces. Da vi forbedrer kvaliteten, så snart muligheden byder sig, vil du derfor over en kortere periode kunne opleve en lille forskel mellem de enkelte farver. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (18)

Jeanette Jensen

Garnet i top kvalitet, jeg har handlet mange gange hos Hobbii og har altid fået garn i rigtig fin kvalitet, som nu er min fortrukne online garn-shop (jeg har handlet mange andre steder både danske og udenlandske hjemme-sider) Leveringen er upåklagelig, HVERGANG simpelthen i raketfart lige meget hvilken dag jeg bestiller og jeg bliver lige overrasket over denne hurtige levering. Derudover har jeg hentet på lagret også en enkelt gang og personalet var bare så super søde. Jeg er en fast kunde i fremtiden, med det niveau.


Irene Nielsen

jeg har handlet mange gange hos Hobbii og altid fået garn i rigtig god kvalitet, derfor er det også nu min foretrukken online garn-shop, og leveringen er altid højst 2 dage efter at jeg har bestilt vare, det kan andre lære noget af. Jeg er en fast kunde hos Hobbii, jeg kan anbefale We Love Yam jeg har strikket gæste håndklæder og karklude af det og det er super blødt og dejlig at strikke med.


Anja Weibel

Nem bestilling - fik det forkerte garn ( anden farve - ups ) men de rigtige farver kom dagen efter - hurtig og sød betjening !! Ps. Købte første levering også - farverne var perfekte.
Garnet bliver brugt til viskestykker, luksus karklude, dejligt at hækle i !


Leena Øenbål

jeg har købt det før, er en ganske udmærket kvalitet, jeg bruger garnet til hæklede tæpper, huer, karklude og grydelapper. Dog var der en lidt længere leveringstid, end jeg har oplevet før. (pga. udsalget)


Birtha andersen

Dejligt garn hækler bluser håndklæder og klude super godt og super sælger mega hurtigt til at levere kan kun anbefale andre at besøge siden


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Januarudsalg
Brand We Love Yarn
Indhold 100% Bomuld
Vægt 50 gram
Længde ca. 75 meter
Anbefalede pinde 3,5 - 4 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 20 m x 24 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 40ºC / Tørres fladt

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv