SPAR 36%

Detaljer om garnet

Kategori Januarudsalg
Brand Happy Sheep
Indhold 70% superwash uld, 30% polyamid
Vægt 100 g
Længde 400 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 30 m x 42 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumles
Hashtag #hobbiimagicsockwool

Happy Sheep

Magic Sock Wool

Super Fine70% Superwash Uld, 30 % Polyamid

Vælg farve:

Magic Sock Wool har de skønneste, lange farveskift, som er spændende at følge. De overraskende skønne nuancer, der strikkes frem, gør det lidt sjovere at strikke strømper, også strømpe nr. 2. Men lad dig endelig ikke begrænse af, at Magic Sock Wool er et strømpegarn!

Brug det til fx sjaler, tørklæder, huer, m.v., ligesom det er superflot i trøjer og cardigans. Her kan de magiske farveskift give dit håndarbejde et ekstra løft; strik fx en flot, stribet cardigan, eller brug det til kanter og lommer - der er utallige muligheder. 

Magic Sock Wool er et 1-trådet garn, d.v.s. det er ikke spundet sammen af flere tråde. Den rustikke struktur minder om håndspundet garn med en naturlig variation i tykkelsen. Med 1-trådet garn får vi en lækker blødhed og nogle helt utrolige farver. Det betyder også, at garnet umiddelbart kan føles løst og knap så stærkt som et almindeligt strømpegarn. Det forsvinder dog helt, når det er strikket, og holdbarheden vil være på højde med tvundet garn. 

Magic Sock Wool består af 70% uld tilsat 30% nylon for slidstyrke. Ulden er superwash-behandlet og kan derfor maskinvaskes på 30°C. 

OBS! De lange farveskift bevirker at nøglerne kan se ret forskellige ud indenfor det enkelte farvenummer

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (11)

Dorthe Dahl

Har ikke hæklet strømper af det, men brugt det (sammen med en Kid Silk som følgetråd)til tørklæder, huer og pulsvarmere. Det har er skønt farveskift...


Nina Foltmar

Elsker det her garn, smukke lange farveskift
Tykkelsen variere lidt frem og tilbage og giver et smukt resultat.


Jannie Schjørmann

Flotte farver, men underligt spundet, der er mange tynde steder på garnet, jeg har også købt en anden farve, den der er gul og turkis, den er også tyk og tynd, så nu strikke jeg en følge tråd med. Dette skulle ikke være nødvendigt, da garnet jo normalt koster noget mere, så ,er en følge tråd bliver prisen jo noget højre. 2 stjerner er udelukkende for de flotte farver.


Lone herskov

Det er ikke det bedste strømpegarn jeg har strikket af. Det er tyndt, består at mange tynde tråde . Så man skal hele tiden være på at msn får alt garnet med. Ved ikke hvor slidestærk det er, men strikker ikke mere med det


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Januarudsalg
Brand Happy Sheep
Indhold 70% superwash uld, 30% polyamid
Vægt 100 g
Længde 400 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 30 m x 42 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumles
Hashtag #hobbiimagicsockwool

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv