Først til mølle!   🌸 FORÅRSUDSALG 🌸   Spar op til 54%

Bolcheværk

Hindbær & lakrids – Sukkerfri bolcher

4.200 point
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Kombinationen af solmodne hindbær og salmiaklakrids får alt ved disse bolcher til at gå op i en højere enhed. Den søde bærsmag i skøn forening med den stærke lakrids gør, at bolcherne harmonerer og når langt omkring på smagsspektret. I bolchets midte finder du en sand lakridseksplosion af lækkert salmiakpulver, som selvfølgelig også er helt sukkerfrit.

Bolcherne med lakrids og hindbær er – ligesom alle Bolcheværks andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker.  I stedet for at søde med sukker benytter de ekstrakt fra steviaens blade, som er utroligt sødmefyldte.  Det betyder, at du ganske roligt kan nyde deres delikate bolcher med hindbær og lakrids – også selvom du er diabetiker.

Bolcher i allerhøjeste kvalitet

Hos Bolcheværk har de et ønske om at kunne tilbyde dig produkter, der er noget ud over det sædvanlige. De ønsker ikke bare, at deres bolcher skal være det hurtige fix, når blodsukkeret daler, men at de derimod skal fungere som et lille stykke ren selvforkælelse.

De tror på, at kvalitet kan smages. Derfor vægter de også alle dage kvalitet over kvantitet. Det betyder, at de udelukkende gør brug af de aller bedste ingredienser, de kan komme i nærheden af, til fremstillingen af deres bolcher. Bolcherne indeholder derfor også kun naturlige aromaer og farvestoffer. 

Bolcher til hverdagsforkælelse og særlige anledninger

Deres bolcher med hindbær og lakrids er perfekte til hverdagsforkælelse. Da de netop ikke indeholder sukker, kan du roligt forsøde tilværelsen med dem, men pas på! Bolcherne kan virke stærkt vanedannende.

Ud over at du kan nyde vores bolcher med hindbær og lakrids, når du har lyst til at forkæle dig selv lidt, er de også oplagte at servere til særlige anledninger. Ligeledes kan de med fordel bruges, hvis du har lyst til at glæde én, du holder af. Brug eksempelvis de fine poser á 100 gram som værtindegaver eller som en del af en større gavekurv.

 Ingredienser 

Sødestoffer: Isomalt. Syrer: Citronsyre, æblesyre, vinsyre. Aromaer. Ammoniumklorid, Lakridspulver. Sødestoffer: Steviolglycosider. Arabisk gummi. Farvestof: Carminer, Vegetabilsk kul. Overdreven indtagelse kan virke afførende. Kan indeholde spor af: mælk, nødder, soja og gluten.

Janni

Disse bolcher smager simpelthen bare godt.
Vi kan slet ikke smage at de er sukkerfri. Kæmpe anbefaling herfra.


Lisbeth

Virkelig lækre bolcher med god smag af både hindbær og lakrids


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv