Først til mølle!     🌿 GREEN WEEKS 🌿      Spar op til 54%

Bolcheværk

Flødekaramel med Havsalt - Sukkerfri bolcher

4.200 point
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Cremet flødekaramel tilsat en lille spids havsalt. Saltet er med til at forstærke smagsoplevelsen. Her får du den ægte oplevelse af flødekaramel i et sukkerfrit bolche, der ikke klistrer og sætter sig i tænderne, som karameller normalt gør. Kun naturlige aromaer og farvestoffer. Sødet med ekstrakt fra steviaplanten. 

Efter mange forsøg er det lykkedes Bolcheværk at lave et sukkerfrit bolche, der smager fuldstændig ligesom almindelige flødekarameller. Hertil er der tilsat en lille smule havsalt, som giver en yderst delikat smagsoplevelse og balancerer fint med den søde smag fra flødearomaerne.

Bolchemassen er trukket et færre antal gange end normalt for at gøre bolcherne en anelse mere porøse end vores øvrige smagsvarianter.
Bolcherne med flødekaramel og havsalt er – ligesom alle vores andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. I stedet for at søde med sukker benytter vi ekstrakt fra steviaens blade, som er utroligt sødmefyldte.

Bolcher i allerhøjeste kvalitet

Hos Bolcheværk er der et ønske om at tilbyde produkter, der er noget ud over det sædvanlige. De ønsker ikke bare, at deres bolcher skal være det hurtige fix, når blodsukkeret daler, men at de derimod skal fungere som et lille stykke ren selvforkælelse.
De tror på, at kvalitet kan smages. Derfor vægter de også alle dage kvalitet over kvantitet. Det betyder, at de udelukkende gør brug af de allerbedste ingredienser, de kan komme i nærheden af, til fremstillingen af deres bolcher. Bolcherne indeholder derfor også kun naturlige aromaer og farvestoffer.

Bolcher til hverdagsforkælelse og særlige anledninger

Disse bolcher med Flødekaramel og havsalt er perfekte til hverdagsforkælelse. Da de netop ikke indeholder sukker, kan du roligt forsøde tilværelsen med dem, men pas på! Bolcherne kan virke stærkt vanedannende.

Ud over at du kan nyde vores bolcher med flødekaramel og havsalt, når du har lyst til at forkæle dig selv lidt, er de også oplagte at servere til særlige anledninger. Ligeledes kan de med fordel bruges, hvis du har lyst til at glæde én, du holder af. Brug eksempelvis de fine poser á 100 gram som værtindegaver eller som en del af en større gavekurv.

OBS. Bolchemassen er lavet på isomalt, hvilket betyder at bolcherne har et højt indhold af kulhydrater.

Ingredienser

Sødestoffer: Isomalt. Havsalt, aromaer (0,67%). Ammoniumklorid, sødestof: steviolglycosider. Farvestof: Ammonieret sulfiteret karamel. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende. Kan indeholde spor af: mælk, nødder, soja og gluten.

Mathilde

De smager rigtig godt! :D


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv