Først til mølle!   🌸 FORÅRSUDSALG 🌸   Spar op til 54%

Hobbii

Strikke Journal

Spar 36 kr. 113 kr. 149 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

  • Kategori:
    Nyheder
  • Brand:
    Hobbii
  • Format:
    167 x 235 mm
  • Sideantal:
    80 sider / 120 g
  • Mærkning:
    FSC mix og Svanemærket

Hvis du spørger os, så bør enhver strikker - nybegynder som erfaren - eje en personlig strikkejournal som denne! Derfor har vi hos Hobbii selvfølgelig designet en til dig. Med Hobbii Strikke Journal kan du få hjælp til at holde styr på dine nuværende og tidligere strikkeprojekter.

Journalen kommer i en overskuelig størrelse med blødt cover, og indeholder 80 sider af lækkert, tykt papir (FSC mix og Svanemærket) samt en bogmærkeflap til at holde styr på, hvor i bogen man er nået til. Journalen er lavet med en schweizisk binding (åben ryg), så siderne kan ligge helt ned når man bladrer i den. Ja og så er denne herlighed printet i Danmark.

Siderne er inddelt sådan, at du på den ene side kan notere alt hvad du har brug for at huske omkring dit projekt, ved at udfylde de fortrykte linjer. Det er linjer til garntype, strikkefasthed, farve- og lotnummer, vaskeanvisning, modtager osv osv. Når du senere hen vil mindes om detaljerne i dine tidligere projekter, så kan du bare slå op i journalen. Alt det du aldrig vil kunne huske i hovedet findes her ;)
På den anden side har du en prikket side, der minder om det du kender fra de populære bullet planners. Denne side er super god til at tegne mønstre på, lave illustrationer, skrive notater løbende, tælle omgange mm. 

Denne personlige strikke journal er et musthave for  alle  - uanset strikkeniveau!

Dorthe Elisabeth

Super fin og jeg har tit manglet sådan en ellers har skrevet på en lap papir og så forsvinder papiret sikkert også andre der har oplevet det.... så 5 stjerner fra mig i dag🌟🌟🌟🌟🌟


Louise Schrötter

Rigtig god strikkejournal. Jeg kan godt lide, at der er informationer, man altid udfylder om hvert projekt og at der er en blank side, hvor man kan skrive sine egne noter ind.


Marianne

Rigtig god journal.
Jeg bruger den til at holde styr på alle mine projekter. Og der er lidt gengangere både med garn og opskrifter. Så et kæmpe hit hos mig.


Lisbeth

Skal jeg egentlig bruge sådan én?, tænkte jeg. JA, er svaret. Den er så god til at holde styr på alle projekterne!


Mia

Rigtig praktisk journal, som indeholder alle de ting, der gør det lettere at få et overblik og huske projektet


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv