Først til mølle!   🌸 FORÅRSUDSALG 🌸   Spar op til 54%

Prym

Ergonomisk Hæklenålesæt

3,5 - 6 mm

Spar 259 kr. 259 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

  • Kategori:
    Nyheder
  • Brand:
    Prym
  • Materiale:
    Plastik (fri for latex)
  • Størrelser:
    3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 6,0 mm
  • Længde:
    17 cm
Dette ergonomiske hæklenålesæt fra Prym er den perfekte gave til dig selv, eller én du vil forkæle. Det tager sig ikke kun pænt ud, det er også en drøm at hækle med og dermed en virkelig stilfuld gave. Sættet indeholder 5 ergonomiske hæklenåle til uld i forskellige størrelser. Hver størrelse har sin egen farve, som gør det nemt at skelne dem fra hinanden. Vigtigst af alt er hæklenålenes ergonomisk udførte skaft, som yder maksimal komfort under hæklearbejdet. Det er lavet af et skridsikkert materiale af høj kvalitet, som samtidig er letvægtigt og derfor godt for håndleddene. Hele vejen igennem er hæklenålene glatte, og maskerne glider ubesværet over både krogen og skaftet.

Alt i alt et hæklenålesæt, der med sit farvekoordinerede udseende, vil være et hit hos enhver hæklefan.

I linket øverst finder du Pryms tilsvarende sæt af ergonomiske uldhæklenåle i størrelserne 7 - 12 mm.

Kristin

Er meget hæklenåle-kræsen, men det her er de bedste hæklenåle i verden, de er bare så lækre at hækle med! Smalt, spidst hoved, der gør det nemt at stikke i maskerne. MEN jeg oplevede dog, at min 7’er knækkede, da jeg hæklede kurve i stofgarn. Så vær forsigtig, når der skal hækles noget stramt - de er jo kun lavet af plastik.


maja

Dette er de bedste hæklenåle jeg nogensinde har prøvet. De ligger rigtig godt i hånden og uanset hvilket garn man vælger at hækle med så glider det uden problemer fint hen over nålen.


Ulla

De hæklenåle er super gode, De er nemme at holde på. Jeg kan hækle længere tid med denne hæklenål end med så mange andre


Alberte

meget begalige at sidde og hækle med, normalt kan jeg godt få ondt i hånden efter et par timer, gør jeg ikke ved dem her :D


luna

min veninde havde de her hæklenåle og sagde at jeg skulle have dem og de er virkeligt gode bruger dem meget til bomuld


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv