Se alle tilbuddene her!   🎉 GARNFESTIVAL 🎉   Spar op til 62%

KnitPro

The Believe Set - Udskiftelige Rundpinde

3 - 6 mm

Spar 759 kr. 759 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

The Believe Set er en del af The Mindful Collection fra KnitPro, og er et lækkert sæt af udskiftelige lace rundpinde i stål!

Sættet indeholder de 7 mest populære størrelser, som strikkere har brug for. The Mindful Collection udskiftelige rundpinde er lavet af rustfrit stål, som giver en super fin og glat overflade. Pindespidserne er perfekte til at arbejde i selv de helt fine garner. Et inspirerende ord er trykt med lacer på hver af størrelse for at øge strikkeglæden og roen der kan opstå omkring håndværket.

I et separat lynlåsetui er der uldnåle, en pindemåler og en lang række maskemarkører. Derudover kabler, strammenøgler og kabelforlængere. Alle herlighederne kommer i et flot stofetui med sættes gennemgående råhvide og blågrønne farver.

Kablerne i dette sæt kommer i tre længder. De er stærke og fleksible, har en glat blågrøn coating og så er de hukommelsesfrie. De har tilmed et 360 graders rotationsled, som gør at de ikke twister. Husk at KnitPro kabler er kompatible med alle KnitPro's udskiftelige rundpinde.

Strikkepindene er produceret med henblik på miljøet, og al emballage er lavet af naturlige materialer. Alle KnitPro strikkepinde er fremstillet i en familieejet virksomhed, der støtter menneskerettighederne.

Tilgængelige størrelser: 3,0 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 & 6,0 mm

Længde på pinde: 13 cm

Kabler: 60 cm, 80 cm & 100 cm

Tilbehør i sættet:

  • 1 par kabelovergange
  • 2 strammenøgler
  • 4 endestoppere
  • 1 pindemåler
  • 30 runde maskemarkører i tre størrelser
  • 10 maskemarkører med lås
  • 10 split ring maskemarkører
  • 2 stoppenåle

Materiale: Rustfrit stål

Pssst.... Det gamle symbol, der er gennemgående på The Mindful Collection, repræsenterer universet og livet samt en søgen efter helhed.

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv