SPAR 76%

Turbine

75 Farvestrålende Hæklede Sekskanter

text_you_save

249 kr  Fra 59 kr

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes. Slå til inden det er for sent!

I bogen “75 Farvestrålende hæklede sekskanter” finder du et stort udvalg af hexagoner, som du kan hækle i farvestrålende og inspirerende farver. Vælg mellem hele 75 originale designs, 50 livlige farvevariationer og fem iøjenfaldende projekter - der er masser af stof til fantasien!

Bogen rummer massevis af designs, både de enkle og mere avancerede af slagsen. Til hver sekskant følger en udførlig opskrift med trin-for-trin-vejledning samt illustrationer og billeder af motivet. Så er det bare op til dig at vælge dit foretrukne mønster og fatte hæklenålen. Du kan også blande de forskellige mønstre, og skabe dit helt eget, unikke design.

Desuden indeholder bogen en trin-for-trin-guide til de grundlæggende hækleteknikker, du skal kende for at komme i gang med at hækle, samt tips til, hvordan du tilføjer de afsluttende detaljer til projektet. Denne skønne bog egner sig derfor til nybegynderen såvel som den mere erfarne hækler.

Forfatter: Leonie Morgan
144 sider - Udgivet 26. oktober 2016

Nikie-Ea Brinch Mathiasen

En rigtigt god bog, med mange flotte opskrifter.. lige til at gå til, med god hjælp til de forskellige sting/en slags hækleskole..


Bente Haupt

Glæder mig til at komme i gang med at hækle flere af disse sekskanter for der er rigtig mange som er ret flotte og farvestrålende


Line

Synes det er en god bog med fine motiver og det er ikke tit landet opskrifter på 6 kanter så kun to bog


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv