SPAR 67%

Turbine

Strik til Børn fra Paelas

text_you_save

299,95 kr  Fra 99 kr

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes. Slå til inden det er for sent!

Strik til børn fra Paelas er et overflødighedshorn af lækker, nordisk strik og smukke billeder. Få inspiration til strikket børnetøj, der ikke bare holder en enkelt sæson, men som kan gives videre og elskes af flere generationer.

Bogens norske forfattere mødtes på Instagram og fandt sammen over deres fælles passion for lækker, tidløs strik. Ud over denne fælles passion er det forfatternes kærlighed til deres børn, der driver værket - deraf kommer også navnet ‘Paelas”, der er sammensat at børnenes forbogstaver.

Paelas’ på en gang klassiske og unikke design har opnået stor popularitet blandt strikkenentusiaster verden over, hvilket har resulteret i, at bogen nu (endelig!) også kommer i en dansk udgave.

Bogen indeholder nogle af de klassikere, som Paelas-fans i forvejen genkender - såsom pixiehuen og vinterdragen - men de fleste af opskrifterne i bogen er helt nye.

I bogen finder du opskrifter på 50 fine, tidløse strikkemodeller. Desuden er bogen fyldt med smukke og inspirerende fotografier, der illustrerer, at strik ikke bare er til pynt. Modellerne kan bruges af børn i alderen 0-8 år til hverdag og fest - også når de kravler, løber, klatrer og leger.

Bogen henvender sig både til den uerfarne samt den rutinerede strikker med dens smukke, lyse æstetisk, der giver en lyst til ikke bare at give sig i kast med én, men mange af opskrifterne. Til de mindre erfarne strikkere er der også hjælp at hente: bagest i bogen findes en udførlig strikkeskole, hvor du kan finde information om de nødvendige strikketeknikker og -udtryk.

De tre forfattere bag er i stadig høj grad brugere af Instagram, og derfor har hver af opskrifterne i “Strik til børn fra Paelas” fået sit eget hashtag, som gør det muligt for læseren selv at finde hundredevis af billeder af andres strikkeresultater, få inspiration, og ikke mindst dele sine egne resultater.

Forfattere: Frida Farstad Brevik, Siri Hoftun, Trude Melhus Rognstad
200 sider - Udgivet 14. oktober 2016

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv