Først til mølle!   🎈SUPER-UDSALG 🎈   Spar op til 67%

Mayflower

Cotton 8/4 Junior

Super Fine 100% Bomuld

Spar 2 kr. 8 kr. 10 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Restsalg
 • Brand:
  Mayflower
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  50g
 • Løbelængde:
  Ca. 170 meter
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  28 m = 10 cm
 • Anbefalet hæklenål:
  2,5 - 3,5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 60ºC / 95ºC / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiicotton84junior

Et retro-klassiker fra danske Mayflower til en vanvittig retro-pris!

Garnet kommer i den originale banderole og til den gamle lave pris. Det betyder altså, at du så længe lager haves kan købe dette lækre bomuldsgarn for kun 10 kr. 

Cotton 8/4 Junior i natur er et skønt, blødt garn i 100% bomuld og kan bruges til både strikning og hækling. Vi anbefaler pindestørrelse 3,0-3,5 mm til strikkerne og 2,5-3,0 mm hvis du skal hækle med garnet. 

Garnet kan bruges til diverse tøjprojekter, interiør, amigurumi, karklude, håndklæder, børnetøj osv. Se evt. alle opskrifter til garnet på Mayflowers hjemmeside.

Lad dig drømme væk i de 40 eventyrlige farver, som Cotton 8/4 Junior findes i. Rigtig god fornøjelse.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (275)

Lena Løffwall Risager

Godt blødt garn ikke smitter af gode farver egner sig godt til gæstehåndklæder og karklude da de i an koges i vask uden at miste facon.
Godt at lave baby tøj af det fungere ikke det kan vaskes på høje grader hvis der spilles. Lille minus er der kan forekomme knuder og uorden midt i garnnøgle. Hobbie godt sted at handle bortset fra portoen skal man blot have enkelt garn eller hæklenål bliver det for dyrt at handle der så kan det bedre svare sig i en butik i byen. Ellers god og anbefalingsværdig service. Hurtig ombytning uden vrøvl.


Lis Lykke

Køber altid Mayflower 8/4 junior gerne et par gange om måneden kan ikke lade være. Garnet er bare så velegnet til klude, både karklude og vaskeklude. Resterne kommer der gerne et dejligt køkkenhåndklæde ud af. Alle farverne er så klare og skønne. Altid hurtig modtagelse. TAK fordi Mayflower 8/4 junior igen fik mig igang med at strikke efter ca 30 års pause 🌺🌺


Lena Løffwall Risager

Super godt garn at lave karklude og håndklæder af både hækling, strikning og tunesisk hækle strikning. Kan koges på 95 grader hvad der er godt for klude.
Fås i mange farver og dejlig blødt at arbejde med. Lille minus kan forekomme knuder midt af garnet, ikke hvergang derfor ikke påtalt. Smitter ikke af. God til bluser holder Fason skal strikkes løst.


Rikke

Fantastisk garn! Jeg elsker at arbejde med det. Jeg startede ud med at lave en hel barselsgave til en veninde bestående af suttesnote, nusseklud, babytæppe og en sprutte. Sidenhen har jeg lavet flere projekter i det.
Jeg synes det er sjældent der dukker knuder op i nøglerne og det deler sig ikke, som jeg har oplevet med andre garner :)


Camilla

Til hækling er det godt garn, da det ikke “splitter” så nemt som andet bomuldsgarn og kan bruges til forskellige ting/formål. F.eks. servietter, håndklæder, klude, sjaler, pynt i form af blomster, sommerfugle etc. Dertil mange flotte farver der kan kombineres med andet garn.
Et godt all-round garn der også er prisvenligt.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv