Copenhagen Fibers

Heksagonal Nåleholder

Vores sekskantede nålebeholder pynter på ethvert (håndarbejds-) bord. Med en højde på 9 cm, har holderen den perfekte højde til at tage sig godt af alle dine hæklenåle samt større maskeholdere. Nålebeholderen har bløde afrundede hjørner og ligesom de andre beholdere fra vores elegante keramikserie, er der ikke to nålebeholdere der er ens. De er unikke hver for sig.

Nålebeholderen kan med fordel kombineres med én eller begge af vores sekskantede skåle til opbevaring af alt dit tilbehør. Sammen sørger de for, at alt dit håndarbejdsudstyr har en plads, så du aldrig skal lede efter tingene igen.

Materiale: Gennemfarvet keramik
Mål: ca. 7,5 x 9 (højde) cm


Om vores keramikserie
Keramikserien er produceret af en familievirksomhed i en lille bjergby i Xiamen provinsen. Keramikken er håndlavet, hvilket giver beholderne ekstra meget charme. Små variationer i overfladen og formen er en naturlig og charmerende del af produktionen. Hvert styk har fået sit helt eget udtryk. Hver og én beholder er et unika - ikke to er ens. 

Klare linjer, stilrenhed, tidsløst nordisk design - det er nøgleordene for serien.

Serien består af en række smarte mindre og større krukker og vaser til opbevaring af dine redskaber; alt fra større strikkepinde til de helt små maskemarkører kan finde plads i de forskellige skåle.

Keramikken er eksklusivt rå og gennemfarvet. Ydersiden har et flot mat finish, hvilket giver de forskellige skåle og vaser et underspillet og meget elegant udtryk. Indersiden derimod er glaseret i en nedtonet gennemsigtig finish, som får den til at skinne.

Giv dit håndarbejdshjørne sin helt egen personlighed med et strejf af nordisk design med vores stilrene keramikserie.

Emma

Nåleholderen passer godt ind på mit hæklebord sammen med lågkrukken i samme stil 👍


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv