Hobbii

Maskemarkører - 50 stk

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

50 stk. maskemarkører i plastik. Markørerne er gode at bruge når man fx. skal markere ind- og udtagninger, mønstre, eller blot markere, hvor runden begynder.

Markørerne spids er afrundet så de ikke stikker, og passer til både tyndt og normalt strikkegarn.

Kommer i assorterede farver.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (49)

Louise

Det fineste sæt i de fineste farver, som kun kan gøre glad. De er uundværlige, når jeg både strikker og hækler. På den måde bliver jeg ikke forvirret af mig selv, og kan langt bedre se og tælle, hvor langt jeg er kommet. Det burde alle have, når man er nybegynder. Og jeg er helt sikker på, at de også er guld værd, når jeg skal igang med lidt mere komplicerede opskrifter!


Kit Tuure Pedersen

Har gjort hækling så meget nemmere😊 Tæller knap så meget efter jeg er begyndt og bruge dem og det gør det så nemmere hvis man lige bliver afbrudt, så kan men hurtigt finde af hvor man kom til


Nathasha

Lette at bruge, og går ikke op undervejs i strikkeriet. Super dejligt med de forskellige farver, så man kan inddele til forskellige ting (f.eks. mønster) uden at blive forvirret.


Heidi Søholm

De er gode til at holde styr på omgange, når man hækler. Desuden er det rart med forskelligt farvede markører, så man kan vælge en i kontrast til garnet :)


Lise Steenstrup

De er lette at bruge og dejligt, at vi får dem i flere farver, så bliver det let at holde styr på omgange og div. mønstre. Super opfindelse.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv