Copenhagen Fibers

Nålevase

text_you_save

Fra 110 kr  Fra 22 kr

Vælg Størrelse

Mangler du en måde at opbevare dine strikkepinde og hæklenåle på, som samtidigt pynter på dit kreaværelse eller i din stue? Som en del af vores keramikserie finder du disse to nålevaser i den smukkeste svungne form. Den mindre egnes bedst til opbevaring af både strømpepinde og hæklenåle, hvorimod den store mest pynter på jumperpindene. 

De to vaser komplementerer hinanden på det fineste, og skulle du have brug for en lille fin bonbonnière til at opbevare maskemarkører og andre små løsdele i, så tage endelig et kig på vores bedårende lille bonbonnière her.

Materiale: Gennemfarvet keramik
Mål:
Lille nålevase: ca. 7 x 8,5 (højde) cm
Stor nålevase: ca. 8,5 x 14,5 (højde) cm


Om vores keramikserie
Keramikserien er produceret af en familievirksomhed i en lille bjergby i Xiamen provinsen. Keramikken er håndlavet, hvilket giver beholderne ekstra meget charme. Små variationer i overfladen og formen er en naturlig og charmerende del af produktionen. Hvert styk har fået sit helt eget udtryk. Hver og én beholder er et unika - ikke to er ens. 

Klare linjer, stilrenhed, tidsløst nordisk design - det er nøgleordene for serien.

Serien består af en række smarte mindre og større krukker og vaser til opbevaring af dine redskaber; alt fra større strikkepinde til de helt små maskemarkører kan finde plads i de forskellige skåle.

Keramikken er eksklusivt rå og gennemfarvet. Ydersiden har et flot mat finish, hvilket giver de forskellige skåle og vaser et underspillet og meget elegant udtryk. Indersiden derimod er glaseret i en nedtonet gennemsigtig finish, som får den til at skinne.

Giv dit håndarbejdshjørne sin helt egen personlighed med et strejf af nordisk design med vores stilrene keramikserie.

Majbritt

Egentlig indkøbt til opbevaring af strømpepinde, men med den enkle form og den fine matte finish er den bare så smuk med lavendel.


Stine

Ligeså fin i virkeligheden som på billederne. Rigtig fin kvalitet med den smukkeste glasering.


Nathasha

Rigtig lækker til opbevaring af hæklenåle.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv