Find din favorit her   🌸 Juni-udsalg 🌸   Spar op til 67%

Turbine

STRIKKEBOG - strik fra før og nu

Spar 20%
Spar 59,80 kr. 239,20 kr. 299 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

I 1845 udkom Danmarks første strikkebog, forfattet og udgivet af skolebestyrerinde i Helsingør Sine Andresen. Bogen indeholder opskrifter på strikkemønstre, beklædning og boligtilbehør – alt sammen skrevet med gotiske bogstaver og uden illustrationer; derfor viser dens rigdom af mønstre sig først, når man strikker opskrifterne igennem. Og det er netop, hvad Vivian Høxbro har gjort.

I sin nye Strikkebog præsenterer Vivian Høxbro 200 af Sine Andresens strikkemønstre, hver især suppleret med enten diagram eller en opskrift med nutidens strikketermer. Med inspiration i disse mønstre har Vivian Høxbro skabt en række nye opskrifter på blandt andet huer og tørklæder, sjaler og bluser, tæpper og puder. Desuden er en del af de originale opskrifter strikket op i aktuelle garner, såsom halvhandsker, poser, blonder og servietter. Undervejs fortælles om 1800-tallets klædedragt.
Vivian Høxbro er kendt af strikkere både herhjemme og i udlandet, dels som underviser og foredragsholder om strikning, dels for en lang række bøger, hvoraf især ”Strik danske stjernetrøjer” og ”Dominostrik” må nævnes. Flere af hendes bøger er udgivet i Norge, USA og Japan.

Forfatter: Vivian Høxbro
Sideantal: 224 sider
Udgivelses år: 2019

Julie

Efter at have læst beskrivelsen forventede jeg, at bogen indeholdt en masse gamle opskrifter oversat til nudansk og suppleret med billeder. Det er ikke tilfældet, så jeg blev lidt skuffet. Flere af opskrifterne fra den gamle bog er beskrevet men ikke taget med her, der er til gengæld puttet nogle nye ind, som ikke er en del af den gamle.
En lidt blandet oplevelse, for bogen er egentlig god nok, jeg havde bare forventet noget andet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv