Detaljer om garnet

Kategori Sommerudsalg
Brand Hobbii
Indhold 40% akryl, 30% mohair, 30% polyamid
Vægt 25 g
Længde 225 m
Anbefalede pinde 4 - 5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 22 m x 27 p
Garngruppe Lace
Vaskeanvisning Håndvask / Må ikke tørretumles

Hobbii

Diablo

Lace40% Akryl, 30% Mohair, 30% Polyamid

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
5 17% 29 kr
7 23% 27 kr
10 40% 21 kr

35 kr  Fra 35 kr

Vælg farve:

En let og blød mohairblanding, som tilfører dit strik et fluffy skær. Et garn til dig, der er vild med det vamsede mohair-look, og som ønsker volumen på den fnuglette måde.
Hobbii Diablo er et godt, billigere alternativ til en kid silk. Den kan strikkes florlet som enkelttråd, eller bruges som følgetråd til mange andre typer garn, hvis du ønsker at tilføre ekstra fylde.

Vil du gerne strikke vamsede sweaters på tykkere pinde? Så kan vi anbefale at strikke med 2, 3 eller endnu flere tråde Diablo samtidigt. Hvor mange tråde du bruger, afhænger kun af hvor tyk en tråd, du ønsker, eller hvilken strikkefasthed du gerne vil ramme.

Diablo er også helt oplagt til farve-eksperimenter, for du kan sagtens sammensætte enkelte tråde af forskellige farver og dermed skabe fascinerende, melerede nuancer, fx til strik med unikke striber.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (27)

Sanne

Jeg har haft købt Diablo 3 gange og jeg bliver bare mere mere glad hver gang jeg strikker i det. Det er super blødt og det bliver dejligt fluffy. Har strikket en trøje i det og den er helt vild lækker at have på og samtidig har den et eksklusivt og dyrt look. Og nu er det også kommet i 2 print udgaver så det skal helt klart også prøves.


Katja

Super lækkert garn. Har hæklet en cardigan i det med 2 tråde diablo og en bomuld, og er i gang med at strikke en sweater med 3 tråde diablo. Særligt sweateren føles dejlig blød og let. Jeg frygtede i starten at masker ville være svære at se (især det hæklede), men det er ikke tilfældet overhovedet.
Klart et af mine yndlings garner.


Heidi

Denne mohair kan give selv det kedeligste garn en flit elegant sky-agtig flade. Det skaber en lækker blød moderigtig strik. Elskerden til at "forsøde" mine garnrester til nye fantastiske trøjer, eks. Sammen m strømpegarn giver mohair den flotteste struktur til sjaler, trøjer mm.


pia rønnoe

Ja så kom der 3 nye farver i kurven, har altid Diablo i mange farver klar til mine projekter, det er dejligt garn , jeg strikker det altid sammen med uld eller bomuld, det bliver fyldigt og blødt. Jeg er så glad for at handle i hobbii hurtig leving og søde medarbejdere vh pia


Maiica

Jeg har brugt diablo som følgetråd i en bluse af brushed alpakka. Den er superlækker blød og det giver lige lidt ekstra fylde og et perfekt udtryk. Jeg har allerede købt mere hjem til nye projekter. Og så er der bare så mange smukke farver 🤩👍


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Detaljer om garnet

Kategori Sommerudsalg
Brand Hobbii
Indhold 40% akryl, 30% mohair, 30% polyamid
Vægt 25 g
Længde 225 m
Anbefalede pinde 4 - 5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 22 m x 27 p
Garngruppe Lace
Vaskeanvisning Håndvask / Må ikke tørretumles

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv