Hobbii

Maskewire - 5m

Vælg Bredde / Farve

Disse cool maskewires i flotte pangfarver kan nu blive dine. 

Brug maskewiren når masker til fx ærmer skal hvile. Her køber du én lang wire, som du selv kan klippe til så den passer med antallet af masker, der skal sættes i bero. Plastikwiren sættes fast på spidsen af pinden og maskerne kan derefter nemt trækkes over på wiren, mens du trækker pinden ud. Slut af med at slå en knude på enderne. På samme måde fører du senere hen dine masker tilbage på pinden igen.

Du kan vælge imellem to bredder på wiren, alt efter hvilken størrelse strikkepind du bruger til dit projekt:

  • Small passer til strikkepinde op til 4,5 mm
  • Large passer til strikkepinde fra 5-10 mm

Materiale: PVC
Længde på wire: 5 m
Bredde på small wire: 2mm
Bredde på large wire: 3mm

Stine

Jeg var lidt skeptisk omkring, hvordan sådan nogen maskewirer egentlig fungerer, MEN DE ER JO GENIALE! Virker absolut som de skal, og sidder solidt fast på pindespidsen - selv da jeg kom til at jokke på wiren og derved skabe modstand, mens jeg prøvede min sweater på, blev wiren pænt siddende.
Jeg har købt wiren i Large, og den passede fint på min pind 12 også. Smart at man selv kan justere længden ved afklipning, så kan den både bruges i lang til at prøve sweater på undervejs, og korte til f.eks. at sætte masker til hvile.


sabina

Det er så smart at man med disse maskewires selv kan vælge længden man skal bruge, ved blot at klippe. Og så klæber de bare super godt fast til pindeenderne, når man skal flytte maskerne over - virkelig et genialt system, som jeg fra nu af ikke kan undvære.


Lene

Virkeligt smart opfindelse. Utroligt let at få maskerne på og af wiren. Ud over at det er praktisk når maskerne skal hvile, så er det også virkeligt anvendeligt når man gerne vil prøve et projekt undervejs.


Ane

Helt fantastisk nemt, når man eksempelvis skal sætte masker til hvile i et strikkeprojekt! Det er det nemmeste i hele verden. (ej okay, I ved hvad jeg mener). Uanset hvad gør det strikkedagen lettere :)


Vibeke

Super nem at bruge og virkelig smart, var lidt skeptisk da jeg købte dem , men vil ikke undvære dem nu. Kan varmt anbefales og fin pris.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv