Copenhagen Fibers

Bonbonnière

Fibers Bonbonnièren er den fineste lille skål med tilhørende låg og en perfekt afrundet form. Du kan trygt opbevare dine mindste dele, såsom fx maskemarkører og knapper, i bonbonnièren og samtidigt nyde synet, når den pynter på dit sofabord eller i dit strikkehjørne. Du kommer ikke til at kunne lade fingrene være fra den - det er en sand (håndarbejds-) slikskål og særdeles uimodståelig.

Materiale: Gennemfarvet keramik
Mål: 7 x 7 x 6 (højde) cm


Om vores keramikserie
Keramikserien er designet i Danmark og produceret af en familievirksomhed i en lille bjergby i Xiamen provinsen. Keramikken er håndlavet, hvilket giver beholderne ekstra meget charme. Små variationer i overfladen og formen er en naturlig og charmerende del af produktionen. Hvert styk har fået sit helt eget udtryk. Hver og én beholder er et unika - ikke to er ens. 

Klare linjer, stilrenhed, tidsløst nordisk design - det er nøgleordene for serien.

Serien består af en række smarte mindre og større krukker og vaser til opbevaring af dine redskaber; alt fra større strikkepinde til de helt små maskemarkører kan finde plads i de forskellige skåle.

Keramikken er eksklusivt rå og gennemfarvet. Ydersiden har et flot mat finish, hvilket giver de forskellige skåle og vaser et underspillet og meget elegant udtryk. Indersiden derimod er glaseret i en nedtonet gennemsigtig finish, som får den til at skinne.

Giv dit håndarbejdshjørne sin helt egen personlighed med et strejf af nordisk design med vores stilrene keramikserie.

Stine

Fin lille sag som alligevel kan rumme en del. Super god til maskemarkører og knapper. Virkelig et smukt sæt sammen med garnskålen og vasen i samme look.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv