KnitPro

Magma Opskriftsholder Lille

Denne KnitPro Opskriftsholder Lille gør det nemt at læse og strikke efter diagrammer. De medfølgende magnetiske linealer gør det ekstra nemt at følge mønstret. Et must-have for dig der strikker meget efter diagrammer.

Opskriftsholderen, som svarer til et A5 papir i størrelse, foldes ud i stående position og kan nemt foldes sammen igen efter brug. Den er lavet med praktiske lommer til mønstre, diagrammer, magneter, og tusch. 

I pakken medfølger der, udover mappen, tre magneter, en lineal og en tusch. 

Mål:
Åben: 35 x 26 cm
Lukket: 17½ x 26 cm

Opskriftsholderen fås desuden i en større udgave: KnitPro Magma Opskriftsholder Stor.

Inge Lise Madsen

Helt klart et must når man hækler/strikker efter diagram, man kan med lethed følge opskriften. Den fylder ikke meget og er let have med i tasken hvis man er på farten. ❤️


Lene Levin Hansen

Perfekt! Så dejligt nemt at følge med i, hvor langt man er. Opskriften bliver ikke krøllet eller flyver væk, hvis man sidder ude 😉 Looove it 😍😍❤️❤️


Kate Møller Jensen

Jeg er super glad for holderen . Det er så nemt at følge en opskrift også diagram opskrifter. Jeg er aldrig mere i tvivl om hvor langt jeg er kommet til.


Jette Skov

Genial til opskrifter. Papiret bliver siddende. Magneterne holder det uden problemer. Kan varmt anbefales at investere i.


Stine

Det var julegave til min mor, hun blev meget glad og syntes den lever fuldt ud op til hendes forventninger!


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv