SPAR 11%

KnitPro

Magma Opskriftsholder Stor

Denne KnitPro Opskriftsholder Stor gør det nemt at læse og strikke efter diagrammer. De medfølgende magnetiske linealer gør det ekstra nemt at følge mønstret. Et must-have for dig der strikker meget efter diagrammer.

Opskriftsholderen, som svarer til et A4 papir i størrelse, foldes ud i stående position og kan nemt foldes sammen igen efter brug. Den er lavet med praktiske lommer til mønstre, diagrammer, magneter, og tusch. 

I pakken medfølger der, udover mappen, tre magneter, en lineal og en tusch. 

Mål:
Åben: 50 x 30 cm
Lukket: 25 x 30 cm

Mappen fås desuden i en mindre udgave: KnitPro Magma Opskriftsholder Lille.

Lis Iversen

Er meget glad for at jeg har fået mig taget sammen til at købe denne opskrift holder. Den står på bordet og jeg behøver ikke at slippe strikke tøjet for at kigge.
Helt sikkert 5 stjerner fra mig


Kamilla

Det var lige hvad jeg manglede for at holde styr på mine mønstre, med mand, børn og hund i huset kan det ellers nogle gange være svært at have det til at ligge frit fremme 😊😊


Lone Himmelstrup

Super opfindelse. Den burde alle strikkere/hæklere osv. eje. Slut med flamingoplader knappenåle og hvad fantasien ellers har budt for at holde styr på mønstret.


Linda Andersen

Genial opfindelse 👍
Bruger den både til strikke og hækle opskrifter, men også til diagram, når jeg brodere.
Den er svær at undvære 😁


Lisbeth Andersen

Det er nok det bedste køb, jeg har lavet længe <3 Nu er der styr på opskrift og mønstre, hvor det før lå spredt ud over det hele :)


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv