Turbine

Strikkede katte og killinger

249,95 kr  249,95 kr

Ny strikkebog med opskrifter på søde og bløde katte og killinger.

Elsker du at strikke, og har du en forkærlighed for katte? Så er dette den perfekte bog for dig. I Strikkede katte og killinger får du en flot bog fyldt med 20 strikkeopskrifter på forskellige katte og killinger. Her er der gode chancer for at fylde sit hjem med søde katte uden at få kattehår over hele huset.

Hver kat og killing har sit helt eget udseende og personlighed, og de er forskellige i både størrelse, farver og struktur. Der er derfor rig mulighed for at variere sin kattebestand i det uendelige. Udover opskrifterne på de mange forskellige katte indeholder bogen også opskrifter på smart tilbehør, som du kan strikke til dine katte og killinger. Find således opskrifter på flotte kradsetræer, kattekurve og farverige bolde, samt selvfølgelig en hel lille musefamilie.

Hver eneste opskrift kommer med en udførlig vejledning i, hvordan kattene skal strikkes og hvilke materialer, der skal bruges. Desuden gives dr forklaring på forkortelser, tips til udstyr samt instruktion til basisteknikker, så selv nybegynderen kan være med og lære at strikke sig selv en kat eller killing.

Om forfatteren:
Sue Stratford har stor erfaring med strikkepindene og udvikler selv egne strikkeopskrifter. Hun har adskillige strikkebøger bag sig, og hun deler også gerne sin strikkeglæde på sin blog.

Forfatter: Sue Stratford
213 sider - Udgivet i 2013

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv