Prym

Strikkeelastik – 200m

Tynd og transparent elastiktråd der hækles/strikkes med i ribkanter, eller tages med i opslagskanter på glatstrikkede stykker så kanten ikke ruller.
Elastikken kan anvendes til alle garnkvaliteter - og farver.

Længde: 200 m
100% Polyamid
Kan vaskes ved op til 95°C.

Elisabeth

Er igang med at strikke strømper til mig selv, hvor strømpegarnet (købt andetsteds fra) må være spundet anderledes end andet strømpegarn så det ikke rigtigt trækker sig sammen i ribben som normalt. Har strikket elastikken med i skaftet, og nu opfører ribben sig lidt mere som forventet :) Helt usynlig i forhold til sort er den ikke, men tror man skal helt tæt på for at det kan ses. Jeg har ikke strukket elastikken synderligt mens jeg strikkede, men det tror jeg også burde kunne lade sig gøre for at få strikketøjet til at trække sig mere sammen.


Majbritt

Elastikken er tynd og usynlig uanset om den strikkes med eller bruges til korrektion af ribkanter der gerne må være elastiske og samtidig skal sidde pænt til. Jeg hat brugt den i Novice Sweateren for at få det helt perfekte look.


Christiane

Perfekt til lige at opfriske den øverste del af strømperne eller ærme kanten.


Tanja

God strikke elastik, til at forme strikket projekter.. Jeg har brugt det til at forme ærmegab på en vest.
Elastikken er tynd, kan derfor nærmest ikke ses og er meget elastisk. En anbefaling herfra.


Anna Regine

Den er virkelig helt usynlig, men lader til at holde godt. Jeg strikkede den med i ærmekanten i en mohairsweater, og jeg er ret tilfreds med resultatet. De sidder tæt på den helt rigtige måde.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv