Strikkepinde

Hobbii.dk er din forhandler af strikkepinde til alle slags strikketøj. Vi har et godt udvalg af strikkepinde i forskellige størrelser til enhver smag. Du kan til enhver tid gå ind på vores webshop og se vores gode og kvalitetsbevidste udvalg af strikkepinde. Strikker du allerede, eller drømmer du om at lære at strikke? Så har vi strikkepinde til dig!

Vi har alt til dit strikkeprojekt

Strikning er en gammel tradition, og den er lige så god som altid. Hos Hobbii.dk får du alt det, du behøver for at komme i gang. Vi har blandt andet:

  • Strikkepinde, der holder til mange timers strikning
  • Strikkepinde i mange forskellige former og farver
  • Strikkepinde til den kvalitetsbevidste forbruger
  • Strikkepinde til den billigste pris
  • Garn i bomuld, akryl og uld
  • Garn i forskellige tykkelser
  • Kataloger og bøger med strikkeopskrifter


Hurtig levering og fuld returret

Hos Hobbii.dk tilbyder vi hurtig levering på vores varer. Vi sender altid varerne, så snart vi modtager ordren. Du kan derfor forvente at få leveret dine strikkepinde og resterende varer inden for tre hverdage fra ordren er gået igennem. Vi ønsker at give vores kunder de bedste vilkår, hvilket betyder, at vi tilbyder fuld returret på ubrugte varer. Du kan dermed altid returnere dine varer, hvis du fortryder dit køb.

Bestil dine strikkepinde i dag
Du kan se hele vores udvalg af strikkepinde her på siden, hvor du også kan læse specifikationer for de enkelte strikkepinde. Gennemfør dit køb i dag, og du kan være strikkeklar om et par dage. Du finder også er stort udvalg af stikkegarn på webshoppen. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice via kundeservice@hobbii.dk eller på tlf. 31 86 33 57, hvis du ønsker hjælp og vejledning.

Det siger vores kunder om Strikkepinde

Jeanette Hahn

strikkepindende nr. 3 er gode at strikke med, men de knækker nemt når man skal spænde dem på. Jeg fik knækket min ene pind ved at spænde den på rundlinen :-(

Denisa Cioabla

Jeg elsker Knit Pro strikkepinde, jer få ikke mere ondt i min hånd.

Connie

Jeg kan ikke bruge andre strikkepinde efter jeg har fået senskader efter kemokur er så glad for mit sæt har også strømpepinde

Jane Sackmann Jensen

Jeg er rigtig glad for disse strikkepinde,passer godt til gigtfingre, Jeg har desværre bare været uheldig at en af de små er knækket, men blev byttet uden problemer.

Merete Olsen

Super lækre strikkepinde ,de bedste jeg har haft ,også med dårlige hånder ... elsker at jeg kan skifte længden på min wire ud alt efter str på mit strikketøj .... vælger tit at benytte mit sæt istedet for de faste pinde

Kirsten L. Svalø

De er super gode strikkepinde, de bedste jeg har haft, er der andre der har problem med, at den hvide tekst, hvor strikkepindens nr. står forsvinder, det har jeg så nu kan jeg ikke se hvilke nr. de har.

Anne Jacobsen

Alle cubics strikkepinde, strømpe- såvel som rundpinde, er rigtig gode at strikke med, især hvis man har svage led. De giver et godt greb, men "fedter" ikke til

Anita Garly

Absolut de bedste strikkepinde, til begyndende gigtplagede hænder

Lisa Sibbern

Jeg skifter efterhånden alle mine strikkepinde ud med Cubics..... De er de bedste!

Camilla

Er super begejstret for mine nye strikkepinde. Virkelig flotte og behagelige at arbejde med.

Populært i denne kategori

Populær
SPAR 40% 39,60 kr
Populær
Populær
Populær
SPAR 40% 240 kr
Populær
Populær
SPAR 30% 11,10 kr
Populær

Zing Jumperpinde - KnitPro

Fra 25,90 kr  37 kr

SPAR 31% 110 kr
Populær
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv