Strikkepinde

Hobbii.dk er din forhandler af strikkepinde til alle slags strikketøj. Vi har et godt udvalg af strikkepinde i forskellige størrelser til enhver smag. Du kan til enhver tid gå ind på vores webshop og se vores gode og kvalitetsbevidste udvalg af strikkepinde. Strikker du allerede, eller drømmer du om at lære at strikke? Så har vi strikkepinde til dig!

Vi har alt til dit strikkeprojekt

Strikning er en gammel tradition, og den er lige så god som altid. Hos Hobbii.dk får du alt det, du behøver for at komme i gang. Vi har blandt andet:

  • Strikkepinde, der holder til mange timers strikning
  • Strikkepinde i mange forskellige former og farver
  • Strikkepinde til den kvalitetsbevidste forbruger
  • Strikkepinde til den billigste pris
  • Garn i bomuld, akryl og uld
  • Garn i forskellige tykkelser
  • Kataloger og bøger med strikkeopskrifter


Med så mange forskellige strikkepinde, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Læs, derfor vores guide til valg af strikkepinde her.

Hurtig levering og fuld returret

Hos Hobbii.dk tilbyder vi hurtig levering på vores varer. Vi sender altid varerne, så snart vi modtager ordren. Du kan derfor forvente at få leveret dine strikkepinde og resterende varer inden for tre hverdage fra ordren er gået igennem. Vi ønsker at give vores kunder de bedste vilkår, hvilket betyder, at vi tilbyder fuld returret på ubrugte varer. Du kan dermed altid returnere dine varer, hvis du fortryder dit køb.

Bestil dine strikkepinde i dag

Du kan se hele vores udvalg af strikkepinde her på siden, hvor du også kan læse specifikationer for de enkelte strikkepinde. Gennemfør dit køb i dag, og du kan være strikkeklar om et par dage. Du finder også er stort udvalg af stikkegarn på webshoppen. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice via linket her, hvis du ønsker hjælp og vejledning.

Det siger vores kunder om Strikkepinde

Lis

Et dejligt sæt strikkepinde, som jeg ofte anvender, selvom det er mange år siden, jeg var barn. Pindene er fremstillet af plastic, målene er 3,25 + 4 mm og længden 17 cm (18 cm ialt). De har dermed en perfekt længde til strik af halstørklæder, dukketøj, karklude og mange andre små ting, hvor det ikke er nødvendigt at sidde og 'stritte' med alt for lange strikkepinde.

Birthe Hansen

Jeg havde hørt godt om de firkantede strikkepinde, jeg må sige, at de lever op til forventningerne. Jeg har gigt i bla. fingrene og jeg kan strikke i længere tid med dem og spænder ikke lige så meget i skuldrene. Strømpepindende er lige så gode.

Claudia Stahlberg Bode

Det er simpelthen de bedste strikkepinde - Garnet glider så let uden at pindende falder ud ved håndtering! Det eneste man kan sige trækker fra er at det kan være svært at se maskerne hvis man strikker mørke farver i måske mindre god belysning !

Kate Juhl

En fantastisk opfindelse. En halv time efter jeg fik en rundpind foræret, var jeg i gang, og nu er jeg begyndt at skifte alle mine strikkepinde ud. Får ikke ondt i fingrene af at strikke, og strikketøjet glider glat på pindene.

Birthe Lemvig

Jeg har både dyrere og billigere strikkepinde end Cubics pinde i træ. Jeg foretrækker absolut disse, både fordi form og materiale gør dem skønne at holde om, men også fordi garnet glider let og de er helt lydløse i brug.

Grethe Nielsen

Jeg er blevet rigtig glad for for mine Bamboo udskiftelige strikkepinde. De er lette at holde på og gode for mine fingre med gigt. Jeg købte det store sæt med pinde i alle de størrelser jeg har brug for.

Kirsten Hansen

Jeg har prøvet mange typer strikkepinde, men Nova Cubics er absolut mine foretrukne. Mine gigtramte hænder kan strikke i timevis uden at jeg efterfølgende plages af smerter.

Anne Jacobsen

Alle cubics strikkepinde, strømpe- såvel som rundpinde, er rigtig gode at strikke med, især hvis man har svage led. De giver et godt greb, men "fedter" ikke til

William

Fantastiske strikkepinde, det er de bedste rundkindede jeg ejer :) overgangen fra kablet og til pindene er helt glat så det går flydende at strikke med dem

Tina Hjernø

Addi strikkepinde er så lækre at strikke med, de er også meget lette at strikke med da de er meget lette og arbejdet glider nemt. Hilsen Tina Hjernø

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv