Strikkepinde

Hobbii.dk er din forhandler af strikkepinde til alle slags strikketøj. Vi har et godt udvalg af strikkepinde i forskellige størrelser til enhver smag. Du kan til enhver tid gå ind på vores webshop og se vores gode og kvalitetsbevidste udvalg af strikkepinde. Strikker du allerede, eller drømmer du om at lære at strikke? Så har vi strikkepinde til dig!

Vi har alt til dit strikkeprojekt

Strikning er en gammel tradition, og den er lige så god som altid. Hos Hobbii.dk får du alt det, du behøver for at komme i gang. Vi har blandt andet:

  • Strikkepinde, der holder til mange timers strikning
  • Strikkepinde i mange forskellige former og farver
  • Strikkepinde til den kvalitetsbevidste forbruger
  • Strikkepinde til den billigste pris
  • Garn i bomuld, akryl og uld
  • Garn i forskellige tykkelser
  • Kataloger og bøger med strikkeopskrifter

Hurtig levering og fuld returret

Hos Hobbii.dk tilbyder vi hurtig levering på vores varer. Vi sender altid varerne, så snart vi modtager ordren. Du kan derfor forvente at få leveret dine strikkepinde og resterende varer inden for tre hverdage fra ordren er gået igennem. Vi ønsker at give vores kunder de bedste vilkår, hvilket betyder, at vi tilbyder fuld returret på ubrugte varer. Du kan dermed altid returnere dine varer, hvis du fortryder dit køb.

Bestil dine strikkepinde i dag

Du kan se hele vores udvalg af strikkepinde her på siden, hvor du også kan læse specifikationer for de enkelte strikkepinde. Gennemfør dit køb i dag, og du kan være strikkeklar om et par dage. Du finder også er stort udvalg af stikkegarn på webshoppen. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice via linket her, hvis du ønsker hjælp og vejledning.

Det siger vores kunder om Strikkepinde

Birthe Hansen

Jeg havde hørt godt om de firkantede strikkepinde, jeg må sige, at de lever op til forventningerne. Jeg har gigt i bla. fingrene og jeg kan strikke i længere tid med dem og spænder ikke lige så meget i skuldrene. Strømpepindende er lige så gode.

Claudia Stahlberg Bode

Det er simpelthen de bedste strikkepinde - Garnet glider så let uden at pindende falder ud ved håndtering! Det eneste man kan sige trækker fra er at det kan være svært at se maskerne hvis man strikker mørke farver i måske mindre god belysning !

Kate Juhl

En fantastisk opfindelse. En halv time efter jeg fik en rundpind foræret, var jeg i gang, og nu er jeg begyndt at skifte alle mine strikkepinde ud. Får ikke ondt i fingrene af at strikke, og strikketøjet glider glat på pindene.

Birthe Lemvig

Jeg har både dyrere og billigere strikkepinde end Cubics pinde i træ. Jeg foretrækker absolut disse, både fordi form og materiale gør dem skønne at holde om, men også fordi garnet glider let og de er helt lydløse i brug.

Grethe Nielsen

Jeg er blevet rigtig glad for for mine Bamboo udskiftelige strikkepinde. De er lette at holde på og gode for mine fingre med gigt. Jeg købte det store sæt med pinde i alle de størrelser jeg har brug for.

Aase Granat

Disse udskiftelige strikkepinde af virkelige dejlige tidligere knækkede jeg Birke strikkepinde det er jeg fri for nu og så er de til med meget billigere kan kun anbefale disse strikkepinde.

Kirsten Hansen

Jeg har prøvet mange typer strikkepinde, men Nova Cubics er absolut mine foretrukne. Mine gigtramte hænder kan strikke i timevis uden at jeg efterfølgende plages af smerter.

Anne Jacobsen

Alle cubics strikkepinde, strømpe- såvel som rundpinde, er rigtig gode at strikke med, især hvis man har svage led. De giver et godt greb, men "fedter" ikke til

Tina Hjernø

Addi strikkepinde er så lækre at strikke med, de er også meget lette at strikke med da de er meget lette og arbejdet glider nemt. Hilsen Tina Hjernø

Gitte Hansen

Det er de bedste strikkepinde jeg nogensinde har brugt Og så er det rart man bare skifter str. På pinden eller længden. Maskerne glider nemt af

Populært i denne kategori

SPAR 30%

Basix Aluminium Rundpinde - KnitPro

Fra 14 kr  Fra 20 kr
SPAR 28%

Basix Aluminium Strømpepinde - KnitPro

Fra 13 kr  Fra 18 kr
SPAR 71%
Nyhed

Restparti: Zing Rundpinde - KnitPro

Fra 14 kr  Fra 48 kr
SPAR 44%

Nova Metal Rundpind - KnitPro

Fra 24 kr  Fra 43 kr
SPAR 10%

Zing Strømpepinde - KnitPro

Fra 43 kr  Fra 48 kr
SPAR 43%

Royalé Swivel Rundpind - KnitPro

Fra 39,60 kr  Fra 69 kr
SPAR 30%

Karbonz Strømpepinde - KnitPro

Fra 62 kr  Fra 89 kr
SPAR 31%

Nova Cubics Rundpinde - KnitPro

Fra 34 kr  Fra 49 kr
SPAR 14%

Cubics Udskiftbar Rundpind - KnitPro

Fra 63 kr  Fra 73 kr
SPAR 11%

Cubics Rundpind 60 cm Træ - KnitPro

Fra 70 kr  Fra 79 kr
SPAR 12%

Cubics Rundpind 80 cm Træ - KnitPro

Fra 50 kr  Fra 57 kr
SPAR 70%
Nyhed

Restparti: Basix Birch Rundpinde - KnitPro

Fra 8,10 kr  Fra 27 kr
SPAR 70%
Nyhed
SPAR 30%

Ergonomisk Rundpind - Prym

Fra 48 kr  Fra 69 kr
SPAR 70%
Nyhed

Crasy Trio - addi

Fra 145 kr
SPAR 31%

Nova Cubics Strømpepinde - KnitPro

Fra 41 kr  Fra 59 kr
SPAR 11%

Cubics Strømpepinde - KnitPro

Fra 85 kr  Fra 95 kr
SPAR 27%

Zing Strømpepindesæt - KnitPro

Fra 189 kr  Fra 260 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv