Hobbii

Bamboo Deluxe Udskiftelige Rundpindesæt (3-8 mm)

Stort lækkert sæt med udskiftelige pinde i en udsøgt bambuskvalitet, fremstillet hos KnitPro specielt til Hobbii.

KnitPro er en af verdens førende producenter af kvalitetsstrikkepinde, -hæklenåle samt tilbehør, som sælges i mere end 50 lande.

Vores pindespidser, som er udført i verdensklasse bambus, har en god form og en blank finish, så garnet nemt glider frem på pindene, mens du strikker. Samlingerne er udført i messing og passer perfekt til de bløde wirer. Da sættet fremstilles af KnitPro kan det uden problemer kombineres med øvrigt KnitPro tilbehør.

Den smukke æske kommer med følgende indhold:

  • 9 str. pindespidser:  3, 3½,4, 4½, 5, 5½, 6, 7 og 8 mm
  • 4 wirer: 1 stk 60 cm, 2 stk 80 cm, 1 stk 100 cm. Længden er inkl. pindespidser.
  • 2 kabelforlængere
  • 8 kabelstoppere  

Rundpindene bruges ikke udelukkende til at strikke rundt med, men er også ideelle, når du strikker frem og tilbage. Bruger du rundpinde fremfor almindelige jumperpinde, vil du opleve at tyngden af dit strik ikke længere hænger ude på pindene og derved belaster dine underarme. Især ved større projekter, er det rigtig rart at håndarbejdet derimod kan ligge i skødet, mens man strikker. 

Du skruer nemt de udskiftelige pinde på den bløde wire, alt efter hvilken pind str. og længde du skal bruge. Husk altid at bruge den lille nøgle, der følger med, når du skruer pinden på wire - ellers kan pindene løsne sig under arbejdet.

Kabelforlængere kan du benytte, hvis du har brug ekstra lange rundpinde. Her sammensættes wirerne blot med forlængerne og skrues,  ligesom pindespidserne, fast med nøglen. Kabelstopperne bruges, hvis du har behov for at “parkere” dit strik, mens du bruger pindene til fx ærmer.

Med sættet her, som indeholder de 9 mest brugte størrelser i topkvalitet, kommer du næppe til at mangle hverken pindestørrelser eller wirer. Æsken er ideel til opbevaring, og giver overblik over dit strikkegrej, så du kan bruge tiden på at strikke i stedet for at lede efter pinde! Og så er det i øvrigt en super skøn gave til en strikker.

God fornøjelse!

P.S. Med den bøjelige og smidige wire har du også mulighed for at strikke rundt med Magic Loop teknik. Så du kan strikke fx strømper og ærmer rundt, trods ganske få masker på pinden. Teknikken kræver blot minimum 80 cm wire. Der findes masser af gode videoer fx på Youtube, hvor du kan få teknikken demonstreret. Du kan med Magic Loop sige helt farvel til strømpepinde, hvis du ikke er gode venner med dem.


Camilla

Nemme at samle og skille ad, og intet hænger sig i garnet når man strikker. Desværre efter kun et par timers strik, er det lille tal-mærke på siden af træpindene allerede ved at kradse lidt af, så det er lidt øv. Jeg kunne godt have brugt en 40cm omkreds også, men det er fint. Alt i alt kun smådetaljer i vejen, så derfor synes jeg, at det er et godt køb, og jeg tror at jeg kommer til at bruge dem en del.


Ida Marie

Virkelig dejlige at arbejde med. Kablerne kan sættes sammen til et længere kabel, så man fx kan prøve sin sweater på mens man strikker den. Tallene er dog slidt væk efter kun få timers brug, men kvaliteten af pindene er stadig gode.


Kathrine

Skønt sæt med dejligt udvalg af størrelser. Knirker ikke, garnet hænger ikke i og det er nemt at se forskel på wirene, selvom der ikke er angivet længde på dem


sine schmidt

Super dejlige og nemme at håndtere med div. garn.
Dejligt at de ikke larmer, når man strikker, som ex andre materialer (plastik/metal)..


Pia

Super gode lydløse strikkepinde.
De er dejlige lette at bruge og gode til lidt stive finger


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv