addi

Click Basic Udskiftelige Rundpinde - Turbo

Vælg Bredde

Her får du serien af addiBasic udskiftelige rundpinde i messing. addi er kendt for at fremstille produkter af høj kvalitet og her lever de også op til deres slogan som er ”Luksus for hænderne”. Disse udskiftelige rundpinde er hule inden i, hvilket er med til at varmen ledes bedre og at pindene ikke føles kolde. Hulrummet gør også, at pindene er mærkbart letvægtige. addiBasic serien har almindelige spidser, hvilket gør pindene oplagte at bruge for dig som godt kan lide at flytte maskerne ved at skubbe pindespidsen med fingeren uden at stikke dig.

Alt i alt får du pinde, som ligger godt i hånden og som har en lang holdbarhed.

Pindende har glatte, hvidbronzebelagte messingspidser og metallet er nikkelfrit. Pindene går under kælenavnet "Turbo", da der med disse pinde er rigtig god mulighed for at få god strikkefart på! Pindene er særligt gode til uldgarner.

Disse udskiftelige rundpinde er lette at betjene. Sæt pindene på det valgte addi-Click kabel, drej en smule, og "KLIK" - så er du klar til at gå i gang. For at løsne kablet fra pinden igen, drej da modsatte vej og træk de to dele let fra hinanden.

Vær dog opmærksom på at kabler ikke medfølger i dette køb. Dem finder du via linket over teksten. I denne pakke modtager du altså udelukkende to rundpinde uden wire.

Alle kabler og rundpinde i addi-Click serien er kompatible med hinanden.

Længde på pind: 13 cm
Pindestørrelser: 3,5 - 10 mm
Materiale: Nikkelfri messing
Farve: Sølv

addi har deres hovedsæde samt fabrikker beliggende i Tyskland.

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv