addi

Crasy Trio Long

Vælg Længde / Tykkelse

addi Crasy Trio Long gør det muligt at strikke selv den mindste diameter uden problemer. Skal du strikke strømper, huer eller babytøj med en lille diameter, kan du nu nøjes med tre pinde. Pindene fungerer akkurat som almindelige strømpepinde, hvor du fordeler maskerne på to af pindene og strikker med den tredje pind. Enderne af pindene består af metal og måler 10,5 cm og er forbundet med en kort, bøjelig wire i midten på 5 cm. I alt måler hver pind 26 cm. Den fleksible midte gør, at pindene ligger godt i hånden, og kan bøjes, så de ikke kommer i vejen. Det er en sjov og lidt anderledes måde at strikke på.

addi Crasy Trio Long har en almindelig spids i den ene ende og en LACE spids i den anden, som gør det ideelt at strikke i al slags garn. Pindene kan med fordel også bruges som snoningspinde. 

Pindene er nikkelfrie og hvis du skulle være i tvivl om, hvordan du skal bruge dem, så ligger der en vejledning i hver pakke (OBS: vejledningen er kun på engelsk og tysk, men addi har ligeledes tilføjet en del nemt forståelige billeder).

Længde: 26 cm
Størrelser: 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 6,5 - 7,0 - 8,0


Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv