KnitPro

Knit & Sip - Rundpindesæt

For mange er strik og kaffe to uadskillelige størrelser, og dette sæt emmer af al den lune man får fra kaffen: Det fløjlsbløde, kaffefarvede etui med matchende tilbehørstaske, de mocca-farvede wires, og kaffenavnene, som er trykt på pindene, er alt sammen med til at skabe den perfekte kaffe-strikkestund. Som en lille bonus i år, får du to flotte espressokopper med i købet.

Materiale: Lamineret birk

Sættet indeholder:

  • Udskiftlige pinde i str. 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 7,0 - 8,0 mm
  • 4 wires: 1 x 60cm, 2 x 80cm & 1 x 100cm
  • 2 wirestoppere
  • 2 nøgler
  • 2 flotte espressokopper
  • Lille tilbehørstaske

Heidi

Det perfekte strikkesæt til en der også er vild med en god kop espresso🤩 jeg har lige købt dette sæt. Wauw siger jer bare!! Der er kræset for detaljerne her. Pindene er skønne at holde ved og glider så fint med garnet. Og et kæmpe plus at str. er graveret ind på pindene👌🏼 Og gennemført med den fine etui til kabler som er formet som en kaffebønne😍


Heidi

Jeg er vild med min investering i dette lækre sæt.Pindene er så lækre at strikke med,er vild med pungen til mine småting og opbevaring bruses til mine andre strikkepindesæt der kan bruges sammen med sættet.


Tina

Har købt dette rundpindesæt. Mine bedste anbefalinger. Det er så skønt at strikke med træpinde, især hvis man har tendens til varme fugtige hænder. Luksus på det højeste.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv