KnitPro

Kabel til Udskiftelige Rundpinde/hæklenåle

29 kr  Fra 29 kr

Vælg Længde

Et rigtigt lækkert kabel-sæt fra Knitpro. Kablerne er lilla, modstandsdygtige og fleksible, og er et oplagt valg når kvalitet skal være i højsædet.

Sættet indeholder et kabel, to stoppere og en strammenøgle, som er kompatibel med alle KnitPro's udskiftelige pinde/nåle i alle materialer.

OBS! Vær opmærksom på at længden på kablerne er inkl. pinde. 

Gitte Madsen

Det er så dejligt, at købe gode arbejdsredskaber, det er mega vigtigt når jeg skal nyde mit håndarbejde, ligeså vigtigt som en hammer er for mænd. Jeg nyder enhver handel her fra. jeg er altid tilfreds både med varerne, tiden fra bestilling til modtagelse, god information omkring min bestilliner osv. rigtig god service og behandling. Elsker at handle her, netsiden er rigtig overskuelig og fin, der er masser af gode tilbud og mange forskellige valgmuligheder, et rigtigt fint og troværdigt firma, stort tak skal i have. jeg vil altid handle hos jer, rigtig god jul, glæder mig til nye gode tilbud,, er inde på Jeres side hver dag, kh Gitte Madsen


marlene specht Larsen

Er helt vild med knitpro's pinde og wire. Kan varmt anbefales, og kan varm anbefale HOBII. Kanon god og hurtig service.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her


Lonnie Nielsen

Hobbii har et stort udvalg til rimelige priser,har handlet der mange gange.Modtager varerne hurtigt og det fungerer altid godt.


Maibritt Hein

Super pris,på noget man ikke kan leve uden


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv