SPAR 31%

KnitPro

Kabel til Udskiftelige Rundpinde/hæklenåle

Vælg Længde

Et rigtigt lækkert kabel-sæt fra Knitpro. Kablerne er lilla, modstandsdygtige og fleksible, og er et oplagt valg når kvalitet skal være i højsædet.

Sættet indeholder et kabel, to stoppere og en strammenøgle, som er kompatibel med alle KnitPro's udskiftelige pinde/nåle i alle materialer.

OBS! Vær opmærksom på at længden på kablerne er inkl. pinde:

40 cm: kablet er 20 cm langt uden pinde
50 cm: kablet er 28 cm langt uden pinde
60 cm: kablet er 35 cm langt uden pinde
80 cm: kablet er 56 cm langt uden pinde
100 cm: kablet er 76 cm langt uden pinde
120 cm: kablet er 94 cm langt uden pinde
150 cm: kablet er 126 cm langt uden pindeGitte Madsen

Det er så dejligt, at købe gode arbejdsredskaber, det er mega vigtigt når jeg skal nyde mit håndarbejde, ligeså vigtigt som en hammer er for mænd. Jeg nyder enhver handel her fra. jeg er altid tilfreds både med varerne, tiden fra bestilling til modtagelse, god information omkring min bestilliner osv. rigtig god service og behandling. Elsker at handle her, netsiden er rigtig overskuelig og fin, der er masser af gode tilbud og mange forskellige valgmuligheder, et rigtigt fint og troværdigt firma, stort tak skal i have. jeg vil altid handle hos jer, rigtig god jul, glæder mig til nye gode tilbud,, er inde på Jeres side hver dag, kh Gitte Madsen


Camilla

Jeg absolut elsker knitpros udskiftelige rundpinde system. Jeg har et sæt udskiftelige rundpinde i metal ( zing) og et i træ (symfonie) og det er bare skønt af kunne bruge de samme kabler til begge sæt. Knitpro har flere forskellige kabler og disse i lilla er klart mine favoritter, da jeg synes de er mere føjelige end de sorte kabler.


Signe

Virkelig godt system! Har det både til strik og hæklning. Jeg er virkelig glad for at man kan bruge wiren i sig selv til at sætte arbejde i hvile, og ikke skal have maskerne over på noget andet, men bare kan skrue pindenen af. Har flere wire, så jeg ikke skal tænke på at mangle til et projekt, hvor der skal forskellige længder til.


Anna Regine

KnitPros udskiftelige pindesystemer er simpelthen så smarte, og det er skønt at kunne købe ekstra kabler som supplement til dem, man får med i et sæt. Det er især rart, hvis man, som jeg, godt kan lide at have gang i mange projekter på én gang :) Derfor er det også dejligt, at der kommer et sæt stoppere med hvert kabel.


Heidi

Jeg er lige begyndt med dette knit pro udskiftelige pinde system, og jeg er bare blevet så glad for det. Det er så smart, at man kan lade arbejdet ex. ærmer sidde på en wire imens, der strikkes videre på det andet ærme. Det er simpelthen genialt system. Kan kun anbefale det,


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv