SPAR 14%

KnitPro

Kabel til Udskiftelige Rundpinde/hæklenåle

text_you_save

29 kr  Fra 25 kr

Vælg Længde / Farve

Et rigtigt lækkert kabel-sæt fra KnitPro. Kablerne er modstandsdygtige og fleksible, og er et oplagt valg når kvalitet skal være i højsædet.

Sættet indeholder et kabel, to stoppere og en strammenøgle, som er kompatibel med alle KnitPro's udskiftelige pinde/nåle i alle materialer.

Kabel-sættet findes i tre farvekombinationer: Lilla, Sort/Sølv og Sort/Guld. 

OBS! Vær opmærksom på at længden på kablerne er inkl. pinde. 

 

Lone Bach

Jeg har købt en lille bunke udskiftlige wire. Jeg har altid gang i flere strikkeprojekter samtidig. De wire der benyttes til 40 cm pinde, benytter jeg til at 'opbevare masker på' indtil jeg skal strikke med dem igen. Som ved et halshul. Den wire der hedder 50 cm, er super, hvis man strikker en hue. Jeg benytter så en lang spids i den ene ende og en kort i den anden. Så glider arbejdet lettere, syntes jeg.


Gitte Rue

Dette gælder alle produkter fra Knit Pro udskiftelige rundpinde:
For mig, der strikker meget stramt, er dette system genialt. Når jeg isætter en tyndere pind til venstre hånd, end den jeg strikker med, glider arbejdet meget lettere. Før disse produkter strikkede jeg sjældent på rundpind, da jeg havde bøvl med at trække mine masker fra kabel til pind. Ikke længere et problem!


Anni

Kablerne har jeg i mange længder. Bruger dem når arbejdet "hviler" til det skal strikkes sammen med andet.
Bruger de lange til at strikke sjaler med, så er der garanti for at maskerne ikke "falder" af. Kan kun anbefale dem.


Connie Mikkelsen

Jeg synes det er supernemt at skifte mellem de forskellige længder på kablerne, og f.eks. bruger jeg kablerne med stop i begge ender til når ærmemaskerne skal på hold.


Birthe Ørskov Jensen

Jeg er ved at bygge et godt strikke redskab op, med forskellige vejer pinde og hæklenåle, for jeg er blevet helt vild med at bruge disse strikkepinde.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv