KnitPro

Karbonz Strømpepinde

Vælg Længde / Tykkelse

Et revolutionerende produkt fra KnitPro’s Karbonz serie. I Karbonz serien er alle pindene lavet af let og elegant kulfiber, som gør strikningen til en oplevelse de fleste er forundt. De forstærkede spidser i messing lader pindene glide let og elegant gennem maskerne, uanset hvilket garn, du anvender.

Strømpepindene fås i alt fra 1-6 mm, og i to længder: 15 og 20 cm.

Vær venligst opmærksom på at pindene i str. 1 & 1,25 mm er udelukkende lavet af kulfibre og ikke har nogen messing spids.


Alice

Dejlige strømpepinde, specielt i de små str.
spidserne er tilpas spidse i modsætning til andre metalpinde, og derfor nemme at få igennem maskerne når man strikker lidt stramt.
De ligger dejligt i hånden, og de giver en dejlig fornemmelse at strikke med, i modsætning til traditionelle metalpinde.


Maja

Jeg manglede strømpepinde i str 2,25 og karbonz var de eneste jeg lige faldt over. Jeg er meget glad for mit køb, garnet glider godt på pindene og de er behagelige i hænderne. Jeg har netop bestilt et par i str. 1,25 dejligt med pinde der går så langt ned i størrelse. 👍🏻


Kirsten S. Henrichsen

Jeg er blevet rigtig glad for karbonz strikkepinde. Jeg Har desværre fået gigt i mine fingre og kunne ikke holde på almindelige pinde mere. Men med karbonz pinde kan jeg nu igen strikke uden smerter. Skønt❤️


lone

Behagelig at strikke med.
Garnet glider let på pinden,og garnet deler sig ikke pga spidsen .
Og de knækket ikke let .


Maria Louise

Meget lækre strømpepinde. Jeg overvejer at skifte mine gamle pinde ud med disse.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv