KnitPro

Nova Metal Udskiftelige Rundpindesæt - Deluxe

3,5 - 8 mm

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Udskiftelige rundpinde af hule messingrør, der med sin polerede overflade er en fryd at strikke med. Det innovative design gør det nemt at tilslutte kablet til pindene, og sørger for en en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel. Enderne på pindene bliver gradvist mere og mere spidse i enden, hvilket gør dem ideelle til alle slags strikkeprojekter - og ikke mindst alle niveauer, lige fra nybegynderen til den garvede strikker.

Det lette, og ikke mindst stærke messing er der flere fordele ved. De hule pinde sikrer en let vægt, som gør pindene ganske komfortable af anvende, så du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. Styrken fra messing er din garanti for minimal slidtage og maksimal holdbarhed. Den strømlinede fremstillingsproces gør, at Nova Metal pindene kan sælges til en yderst fordelagtig pris. KnitPro Nova Metal – de bedste og billigste pinde i messing.

Sættet findes i tre udgaver: Begynder, Tykke pinde og Deluxe.

Deluxesættet består af 8 udskiftelige rundpinde i de mest populære størrelser fra KnitPro Nova Metal serien, nemlig 3,5-8 mm. Derudover medfølger der 4 kabler (1x60, 2x80, 1x100 cm), 8 stoppere og 1 strammenøgler. Sættet kommer i et praktisk, gennemsigtigt etui med lynlåslukning og 7 lommer på hver side, så du nemt kan holde styr på dine pinde. Etuiet indeholder et ekstra rum, hvor du kan opbevare tilbehør eller mindre projekter. Desuden medfølger der et gennemsigtigt kabeletui, så dine kabler bliver, hvor de skal.

Jennifer

Dette sæt er det første jeg købte, da jeg skulle starte med at strikke.
Mange trøjer, bamser og huer senere, bruger jeg stadig meget gerne disse pinde.
Jeg har efterhånden også en del andre pinde, men jeg vil klart anbefale disse til garn med en, børstet/fuzzy overflade. De er behagelige i hånden, lette at anvende og wirene passer til alle KnitPro pinde. Til garn, med glat overflade og stort indhold af silke, kan gerne dog godt glide en hel del på de glatte pinde. Derfor er det heldigt at dette sæt er det perfekte basis sæt, som man kan supplere ud fra efter behov.


Conny

En klar anbefaling fra os. Pindestr er 3. 3,5, 4, 4,5, 5, 6, 7, 8. Det er let st skifte størrelse og at opbevare strik ved skift til stopperne. De er glatte så alt efter smag kan man vælge fx birk til meget glat garn.


Signe

Dejlige stikke pinde. Jeg fik sættet i gave og mange projekter er efterhånden blevet strikket med disse pinde. Maskerne glider let hen over pindende og pindende er behaglige at stikke med og ligger godt i hånden.


INGE NIELSEN

De er Super gode og meget lette at anvende .


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv